Hogyan oldjátok meg a suliba-munkába menést, ha görcsöltök?
Nekem kétszer fordult elő ennyire durva rosszullét, a harmadikat nem vártam meg, elmentem dokihoz. Ha már régóta van ez, akkor te is menj el egy vizsgálatra. A menstruációs fájdalom normális, egy bizonyos szintig, a tiéd nem az. Az enyém se volt az. Nem akarlak megijeszteni, de nekem ciszták voltak, meg is műtöttek. Szóval ne halogasd. Jobb tudni, hogy baj van, mint nem és csak fáj. Az is lehet, hogy nem lesz semmi. De inkább vizsgáljanak ki.
L/20
Felkelek éjszaka, beveszek egy görcsoldót, így már eleve tompább fájdalomra ébredek.
Aztán túlélésre játszom. Szerenécsre csak a második nap ilyen fos, de elvonulok egy egyszemélyes "meeting-roomba", ahol ledolgozom a nyolc órát nyugiban - mert senki nem szól hozzám, hálisten -, aztán hazamegyek.
Hasmenésem is van, azt meg hát ahol ér, elintézem, kb. 2 perc a dolog.
Emellé viszek magammal aznapra habos süteményt meg vagy 2 tábla csokit és hideg színsavas vizet, aztán hajrá. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!