Lányok! Ti ezt hogy oldjátok meg?
"Bementem a mosdóba, tamponcsere előtt kezet akartam mosni, mert mindent összefogdostam, de nem volt szappan"
Semelyik kórházban sincsen közös szappan. Éppen a fertőzés miatt. Te viszont zseni vagy, hogy ilyen ügyesen oldottad meg a problémádat.
Én mondjuk így sem nyúltam volna magamhoz,inkább ilyenkor vigyél betét is szerintem.
Reméljük szerencséd van és nem kapsz el semmi bacit,vírust. Én saját tapasztalatból mondom,hogy teljesen banális okokból kaptam el egy gusztustalan vírust...
5-ös, ezt a túlaggódást! A fertőtlenítő többet ér mint egy szappan. A fertőtlenítőnek azért ez a neve, mert megölni a fertőzések kialakulásáért felelős bacikat.
Fertőtlenítős ujjal nem jó benyúlni a hüvelybe, mert szétmarja a nyálkahártyát, de gondolom, leöblítetted a kezedről. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!