Ti hogy oldjátok meg?
Figyelt kérdés
Iskolában valamikor nem merem kicserélni a betétet mert ugye eléggé hangos és sokan vannak a wc be. Veletek is van ilyen ha igen akkor hogy oldjátok meg. Mert ugye nincs olyan hogy ,,halk” betét xd2017. nov. 5. 14:25
1/13 anonim válasza:
Lányok előtt nyugodtan kicserélheted, ők is szokták, nincs ebben semmi szégyellnivaló, teljesen természetes dolog.
2/13 anonim válasza:
Nézd, ha választanom kéne aközött, hogy hallja a többi lány is, amit ők is csinálnak, vagy vérezzem össze magam és azt lássa mindenki, akkor szerinted melyik a nagyobb ciki vagy gáz?
Amúgy soha nem zavart, hogy cserélnem kellett. Ez teljesen természetes dolog. Igaz már nem vagyok iskolás, felnőtt nő vagyok és tampont használok, de fiatal koromban sem zavart és most sem.
3/13 anonim válasza:
Nyugi ez természetes dolog. Ok is mensiznek mar valoszinuleg. Csereld nyugodtan.
4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat így ezeket olvasva nem is értem miért ,,féltem” tőle hiszen igazatok van ez teljesen normális dolog
2017. nov. 5. 14:44
5/13 anonim válasza:
Én nem szoktam a suliban cserélni. Sosem áztam még át, éshát elég ciki más lányok előtt. Utána hónapokig erről beszélnének... és amilyen elvetemült egyik-másik, képesek kitúrni és megnézni a szemétből a véres betétemet.
6/13 A kérdező kommentje:
#5 hát az elég fura ha kiturják a szemetesből egymás betétjét (nem is értem ennek mi lenne a lényege)
2017. nov. 5. 17:37
7/13 anonim válasza:
Igen, többször hallottam hogy beszélik a folyosón: hogy kitúrták x y betétjét, és ezen röhögcséltek...
8/13 anonim válasza:
Néha kórusban cserélnek betétet a lányok, természetes.
9/13 A kérdező kommentje:
#7 tenyleg nem értem miért kell kiturni egymás betétjét a kukábol azt meg pláne hogy mi abban az annyira vicces hiszen ők is lányok na mind1
2017. nov. 5. 18:10
10/13 A kérdező kommentje:
Azok a lányok nem normálisok
2017. nov. 5. 18:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!