Ti hogy oldjátok meg hogy ne érezzétek mikor folyik kifelé?
Használhatsz bármilyen betétet, akkor is érezni fogod, ahogy távozik a vér. Hiszen onnan, ahonnan a vérzés ered, illetve a betétig van egy kis távolság, ahol meg nincs semmi, vagyis áthalad rajta a vér, így érzed.
Aki tampont használ, annak meg nyilván közvetlenül még a hüvelyben felszívja a tampon a vért, így nem érződik, csak ha már kezd megtelni. De olyankor meg nyilván cserélni kell.
Azért, ha nem akarsz, nem kell tampont használnod.
Én ki nem állhatom a betétet, engem zavart mindig is, hogy ott van, meg ha kicsit elmozdult a fehérnemű, vagy a betét, már összekentem magam, így én gyakorlatilag 13-14 éves korom óta tampont használok, pedig akkor még én sem éltem nemi életet.
El kell olvasni a tampon dobozában található papírt és az alapján kell felhelyezni.
Segítség lehet, ha az egyik lábadat felteszed valahová, úgy könnyebben fel tudod helyezni, illetve a hüvelyben van egy görbület, ami mentén kell egy irányváltoztatást csinálni a tampon felhelyezést tekintve és akkor van teljesen jó helyen úgy a tampon, hogy nem érzed, hogy ott van. Ma meg már vannak silk touch borítású tamponok is, amik meg még jobban elősegítik a felhelyezést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!