Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért van már megint hugyhólya...

Miért van már megint hugyhólyaggyulladásom úgy, hogy véreset is pisilek?!

Figyelt kérdés
Sajnos újból és újból előjön ez a problémám.. Először csíp mikor pisilek.. egyre többet kell járjak a WC-re.. és egyre jobban csíp.. és aztán meg mindig véres lesz.. A doki mindig ad antibiotikumot, de mostmár egyre gyakrabban jön elő a dolog.. és egyszerűen nem tudom, hogy miért. Szerintetek?
2010. jún. 16. 21:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
a folytonos antibiotikumozas legyengitheti a szervezetedet, ezert fertözödsz folyton vissza... az is lehet hogy gombas fertözes talan nögyogyasszal is meg kellene nezetned magad... egyebkent csalantea, zsalyatea, aloe vera kivonat talan segithet.
2010. jún. 16. 22:43
 12/15 anonim ***** válasza:

Üdv a klubban, sajnos én is ezzel szenvedtem évekig. Az a baj, hogy ez hajlam kérdése is.

Nekem fél évig kellett mini dózisban szedni antibiotikumot és van még egy olyan gyógyszer ami a coli baktérium ellen segít védekezni a szervezetednek. (általában colitól fertőződünk meg)

Ez a kúra segített hosszabb távon, illetve az, hogy elég folyadékot iszom, nem cserélek törülközőt még a párommal sem, szex után rögtön elmegyek pisilni (ez fontos!).

Jobbulást kívánok!

2010. jún. 17. 09:33
 13/15 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!

utolsó válaszolótól azt szeretném kérdezni, hogy mostmár jobban vagy-e?

2010. jún. 17. 20:47
 14/15 anonim ***** válasza:
Lekopogom, egy éve nem volt semmi! Ez nálam nagy szó!
2010. jún. 17. 23:27
 15/15 anonim ***** válasza:
A zsurló elég kellemetlen ízű, de ha gyakran iszod a főzetét, az segít megelőzni (illetve hamarabb is helyrejössz, ha a bajban sokat iszol belőle). Ha már fertőzött vagy, akkor medveszőlő teát is igyál, illetve amellett, hogy iszod, szórj is zsurlót a fürdővizedbe! Ha ezeket csinálod, amikor észreveszed, hogy megint rádjött a gyulladás, akkor nem biztos, hogy kell antibiotikum. De ha későn kezded, akkor csak a gyógyulásban segítesz, de kell antibiotikum. Fontos a megfelelő folyadék fogyasztása, ugyanis ha nagyon sűrű a vizeleted, akkor ritkán jársz pisilni, szóval könnyebben elszaporodnak a baktériumok. A sok folyadékkal (napi 3 liter) sokszor mész pisilni, szóval folyamatosan kimosod a húgyhólyagod és a bacikat. Egyébként a gyógynövényeket bioboltban tudod beszerezni, 2-300 ft-ért. :-)
2010. júl. 13. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!