Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Véreset pisilek, alvadtvér...

Véreset pisilek, alvadtvér darabok jönnek belőlem. Hová forduljak ezzel?

Figyelt kérdés
Tegnap kezdődött, iszom a cickafark, kamilla és csalánteákat, jobb is lett. Most délután megint rosszra fordult, szinte csak friss vért pisilek. Mit tegyek? Most nincs orvos!
2010. szept. 15. 17:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ügyelet, és ha nagy a baj ő bekűld a korházba - egyébként urológushoz kellene menni vele.
2010. szept. 15. 17:23
 2/11 anonim ***** válasza:
Mindenképpen menj még ma ügyletre! Ezt nem lehet halogatni, pláne, ha tiszta vért pisilsz!
2010. szept. 15. 17:26
 3/11 anonim ***** válasza:
Mentőt hívj azonnal, ezzel ne viccelj! Anyósom járt így, a végén majd szétdurrant a hólyagja, pisilni se tudott.
2010. szept. 15. 17:33
 4/11 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2010. szept. 15. 17:33
 5/11 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek!

Szia kismajom74! :) Tegnap is válaszoltál a kérdésemre, akkor még nem volt ilyen súlyos...és javult is mára, készültem az orvoshoz és reggel már teljesen jól voltam. Ittam ugyanúgy a teákat, erre 4 óra felé elmentem pisilni, és ez volt...azóta csak véreset pisilek, viszont így utána nem olyan rossz, csak közben csíp, de annyira nem is mint tegnap, csak véres...szóval nem értem, de keresek ügyeletet és megyünk!

2010. szept. 15. 17:37
 6/11 anonim ***** válasza:
Kívánok Neked kiváló egészséget és minden elképzelhető szépet és jót egész életedre!!!
2010. szept. 15. 17:59
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszi, neked is! :) Hát remélem javulni fogok...most kezdtem inni a 3. liter gyógyteát. Már jobban tudok pisilni és nem is olyan véres. Beszéltem dokival, azt mondta holnap menjek és ír fel gyógyszert, ma már felesleges.
2010. szept. 15. 18:19
 8/11 anonim ***** válasza:
Én ajánlottam a mentőt, nem tudtam, hogy tegnap is kérdeztél. A felfázásod fajult el ennyire? Azért sürgettelek a dokival, mert anyósomnak is ilyen tünetei voltak, mentőt hívott és másnap műtötték hólyagdaganattal sajnos. Jobbulást neked!
2010. szept. 15. 20:42
 9/11 anonim ***** válasza:
Legközelebb kérlek ne hanyagold el, mert a veséid is megfertőződhetnek! Nem játék, önmagában gyógytea nem elég rá.
2010. szept. 15. 22:04
 10/11 anonim ***** válasza:
Nagyon sürgősen doki, vagy gyógyszertár. Tarivid nagyon jó hólyaggyulladásra. Nem érdemes ezzel viccelni, mert felhúzódhat a vesédre.
2010. szept. 18. 03:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!