Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért pisilek véreset?

Miért pisilek véreset?

Figyelt kérdés
Egy hete folyamatosan fel vagyok fázva. mindig mikor "meggyógyultam" volna,újra leültem egy kőre vagy padra,nagy hülyeség volt :( tudom,hogy orvoshoz kéne mennem,meg szólni anyának,de reménykedem,hogy elmúlik. segítsetek:(
2011. márc. 19. 20:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
sajnos nagyon felfáztál, orvoshoz KELL menni, gyógyszert ad, és úgy elmúlik
2011. márc. 19. 20:16
 2/12 anonim ***** válasza:
Nagyon butuska vagy.Szólj anyukádnak és menjetek el orvoshoz.Sűrgősen.Ez komoly dolog, nem szabad egy nőnek ezzel játszadozni.Nem értem miért nem mersz szólni a saját anyádnak.
2011. márc. 19. 20:17
 3/12 anonim ***** válasza:

Ahogy kiveszem a szavaidból,még elég kis fiatalka vagy!

Nem tudom miért nem mersz szólni anyukádnak. Ha esetleg attól rettegsz,hog elvisz nőgyógyászhoz,megnyugtatlak,ezzel nem oda kell menni. Csianálnak egy vizeletvizsgálatot,és már adnak is rá valami szájon át szedhető gyógyszert!

De tényleg doki,mert kegyetlen szar tud lenni... Én volt olyan,hogy fél év alatt 5x fáztam fel úgy,hogy 3-4 keresztes volt a vizeletem.. :S

A cedax nagyon jó rá!!jobbulást!:)

2011. márc. 19. 20:19
 4/12 A kérdező kommentje:
mert kiabálna velem !
2011. márc. 19. 20:22
 5/12 anonim ***** válasza:
Miért kiabálna veled?Akkor ne szólj neki,menj egyedül az orvoshoz.Ha véres a vizeleted az már komoly!
2011. márc. 19. 20:25
 6/12 anonim ***** válasza:
Igen, sokkal rosszabb az, hogy anyád kiabál veled, mint hogy véreset pisilsz napok óta. Remélem tudod, a felfázás áthúzódhat és akár meddő is lehetsz... Gondolozz már kislány.
2011. márc. 19. 20:25
 7/12 anonim ***** válasza:

miért kiabálna?? ha azért,mert azért fáztál fel,mert nem öltöztél fel rendesen,és ő megmondta előre,akkor inkább vállald azt hogy motyorékol,mint hogy felülfertőződj, meg hüvelygyulladásod legyen aztán petefészek és társai..

De ha látja rajtad h mennyire szenvedsz,akkor nem hiszem hogy cseszegetne. Meg mondd meg neki,hogy mostmár érted miről beszélt,és tanultál a hibásból.

2011. márc. 19. 20:26
 8/12 anonim ***** válasza:
Irány a Doki! Nem lehet halogatni! Akár olyan szövődménye is lehet, amitől később nem lehet gyereked. Vagy veseproblémákhoz is vezethet.
2011. márc. 19. 20:31
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

a "felfázás" az húgyúti fertőzés, amit baktériumok okoznak és semmi köze hozzá, hogy leültél a hideg kőre...(ha nem öltöztél fel rendesen az annyiban számít, hogy kicsit fogékonyabb lettél a fertőzésre)

elmész az ügyeletre, felír a doki egy antibiotikumot és 2 nap múlva semmi bajod...ha sokáig húzod, akkor viszont a mentő visz kórházba, mert elveszíted a veséd...és nem, nem múlik el magától a fertőzésed

+ igyál rengeteget + sok C-vitamin és szólj anyádnak!

2011. márc. 19. 21:00
 10/12 anonim ***** válasza:
Ez már egy elég súlyos húgyúti fertőzés. Mindenképpen szólnod kell Anyukádnak és elmenni orvoshoz! Azt tanuld meg, hogy soha ne ülj hideg helyre, mert akkor ez mindig kiújul!
2011. márc. 20. 07:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!