Miért pisilek véreset?
Ahogy kiveszem a szavaidból,még elég kis fiatalka vagy!
Nem tudom miért nem mersz szólni anyukádnak. Ha esetleg attól rettegsz,hog elvisz nőgyógyászhoz,megnyugtatlak,ezzel nem oda kell menni. Csianálnak egy vizeletvizsgálatot,és már adnak is rá valami szájon át szedhető gyógyszert!
De tényleg doki,mert kegyetlen szar tud lenni... Én volt olyan,hogy fél év alatt 5x fáztam fel úgy,hogy 3-4 keresztes volt a vizeletem.. :S
A cedax nagyon jó rá!!jobbulást!:)
miért kiabálna?? ha azért,mert azért fáztál fel,mert nem öltöztél fel rendesen,és ő megmondta előre,akkor inkább vállald azt hogy motyorékol,mint hogy felülfertőződj, meg hüvelygyulladásod legyen aztán petefészek és társai..
De ha látja rajtad h mennyire szenvedsz,akkor nem hiszem hogy cseszegetne. Meg mondd meg neki,hogy mostmár érted miről beszélt,és tanultál a hibásból.
a "felfázás" az húgyúti fertőzés, amit baktériumok okoznak és semmi köze hozzá, hogy leültél a hideg kőre...(ha nem öltöztél fel rendesen az annyiban számít, hogy kicsit fogékonyabb lettél a fertőzésre)
elmész az ügyeletre, felír a doki egy antibiotikumot és 2 nap múlva semmi bajod...ha sokáig húzod, akkor viszont a mentő visz kórházba, mert elveszíted a veséd...és nem, nem múlik el magától a fertőzésed
+ igyál rengeteget + sok C-vitamin és szólj anyádnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!