Mit tegyek ha véreset pisilek? Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Ma reggel véreset pisiltem... nem volt benne sok vér de akkor is..
Hazajöttem és akkor is.
Szóval akárháányszor megyek a wcre véres.
Megjönni nem jöhetett mert vasárnap múlt el.
Anyunak még nem szóltam.
Mi lehet abaj??
2010. jan. 20. 16:58
1/9 anonim válasza:
nagyon durva felfázástól lehet véres a vizeleted.irány az orvos
2/9 anonim válasza:
Nyugodtan szólj anyukádnak, és menj(etek) holnap orvoshoz, mert a legtöbb esetben vese illetve hólyaggyulladás áll mögötte, azt viszont kezeltetni kell, mielött komoly bajod lesz.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm.:)
2010. jan. 20. 17:04
4/9 anonim válasza:
Még ma menj el dokihoz, mert nagyon fogsz különben szenvedni, hólyaggyulladásod van, ami nem vicc...
5/9 anonim válasza:
Lehet, hogy megfázott a veséd, szóval kell a doki, anyudnak is szólj!!!
6/9 anonim válasza:
felfáztál ! nyugodtan mondd el anyukádnak ! leültél valami hideg helyre . elmész az orvoshoz, fog felírni gyógyszert és ennyi.
7/9 anonim válasza:
Nekem is volt egyszer ilyen...plusz iszonyatos fájdalommal járt minden vizelés. Van rá esély ,hogy akkut vesegyuszid van...orvos meg veseteák (pl. zsúrló) plusz még a lelki oldalát is érdemes megnézni: párkapcsolat probléma. Jobbulást!
8/9 anonim válasza:
Vesekő is lehet. Mindenképpen és minél hamarabb doki!!!
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek.
Sokat segítetettek.:)
2010. jan. 20. 18:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!