Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért pisilek véreset?

Miért pisilek véreset?

Figyelt kérdés

Már 4 napja nagyon fáj az alhasam (szúr, nyilall), sűrűn van vizelési ingerem, de ha elmegyek wc-re csak néhány csepp jön.

Tegnap enyhén véres volt a vizeletem, a hasam továbbra is nagyon fáj. Ez a felfázás lehet?

2011. máj. 7. 11:47
 1/7 A kérdező kommentje:
A tünetek elmúlnak akkor, ha nem megyek el orvoshoz?
2011. máj. 7. 11:50
 2/7 anonim ***** válasza:
mert masszív húgyúti fertőzésed van és nem, nem múlik el magától...de ne menj orvoshoz, majd a vesédet is kiveszik, mert tönkre megy
2011. máj. 7. 11:52
 3/7 anonim ***** válasza:
Azonnal menj el a dokihoz!Nem is értem...4 napja, és innen várod a segítséget?Lehet, hogy felfáztál, de komolyabb bej is lehet.
2011. máj. 7. 11:53
 4/7 A kérdező kommentje:

Nagyon félek az orvostoktól, de akkor holnap elmegyek, remélem addigra jobb lesz...:(

Köszönöm a válaszokat!

2011. máj. 7. 11:54
 5/7 anonim ***** válasza:
ma menj inkább
2011. máj. 7. 11:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Ez már nem játék! Amilyen hamar csak tudsz, menj orvoshoz!!!
2011. máj. 7. 12:06
 7/7 anonim ***** válasza:

Egész héten vártál, és hétvégén jutott eszedbe. Húgyúti fertőzés, írnak rá antibiotikumot, esetleg elküldenek laborba. Szerintem menj el az ügyeletre, és írass fel valami gyógyszert, ott helyben biztos nem fognak nagyon vizsgálni, nincs mitől félned.

Házilag inkább ne kezeld, de addig is igyál sokat, mert az segít a tünetek enyhítésében.

2011. máj. 7. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!