Ti hol tartsátok a betétet/ tampont?
Figyelt kérdés
Most költöztem össze a barátommal nem tudom hova rakjam h ne zavarja..2018. jún. 15. 07:01
1/7 anonim válasza:
Elöször is tartJátok helyesen!
Másodszor a fürdöszobában a dobozában tartom, egy felnött embert miért zavarná? Ha még nem tudja, hogy egy nö szokott menstruálni, akkor ideje megtudnia. Egy doboz meg teljesen normális dolog, csak a használtakat nem hagyd szanaszét. Ha nincs, javaslom, vegyél egy kis füdöszobai szemetest, ami direkt ilyenre találtak ki.
2/7 anonim válasza:
Nekem az egyik szekrény fiókjában van, legyen egy külön rész, ami a tiéd. És neki is legyen.
4/7 anonim válasza:
Tán csak nem szégyelled, hogy menstruálsz? A sminkkészleted nem "zavarja"?
5/7 anonim válasza:
Hogy ne zavarja?? :D:D:D Jézusom ilyen még van?
Tök természetes dolog és a barátod tuti nem azzal fog foglalkozni...ha meg igen akkor ott gondok vannak.
Én a wc-ben tartom. Hol máshol tartanám amikor ott cserélem?
Jézusom..
6/7 anonim válasza:
Ha ilyen zavarná a páromat, költöznék is el.
Értelmes férfit nem érdekli, csak ne lóbáld a véres tampont az orra előtt :D
7/7 anonim válasza:
Én több helyen is. Tartok a wc-ben, a fürdő szoba szekrényben, az éjjeli szekrényemben, a táskámban, és a kocsi keztyű tartójában is. Nekem eddig egy páromat sem zavarta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!