Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Vendégségben ti hogyan szoktat...

Vendégségben ti hogyan szoktatok tampont cserélni?

Figyelt kérdés
2018. jún. 13. 20:54
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Kimegyek a wc-re és kicserélem, aztán reménykedek hogy van a wc-ben, de minimum a fürdőben (ha nem egybe van) szemetes. Ha nincs akkor a jól wc papírba betekert tampont a kezembe veszem, lehetőleg úgy hogy ne nagyon látszódjon majd megkérdezem a házigazdát, hogy hol a szemetes, és kidobom.
2018. jún. 13. 21:04
 2/3 anonim ***** válasza:
Ugyanígy teszem, ahogy az első válaszoló. Lehet kapni higiéniai zacskót is, ezek nagyon kicsik, belecsavarom a tampont wc papírba, és azután beleteszem egy ilyen zacskóba, így méginkább nem kell látnia senkinek, hogy mit dobtam ki.
2018. jún. 14. 08:52
 3/3 anonim ***** válasza:

Igaz, én betétet használok, de ugyanúgy cserélem vendégségben is, mint otthon. Simán kidobom a kukába, nem szoktam rejtegetni. Már csak azért sem, mert olyanokhoz megyek vendégségbe, akikkel baráti viszonyban vagyok ezért semmi takargatni valóm nincs előttük. Értelmes ember tudja, h a menstruáció már csak ilyen és a használt tampont/betétet ki kell dobni. Ha emiatt rosszul kellene éreznem magam, akkor nem is mennék többet oda vendégségbe, az biztos!

Amúgy szerintem a legnagyobb baj ezel az egésszel az, h még minsig sokan, tabunak/cikinek tartják a menstruációt vagy az azzal kapcsolatos dolgokat. Pedig nem az, a női lét vele járója, ezt mindenkinek el kell fogadni, és ha kell beszélni kell róla! Nekem pl volt olyan főnököm, akivel közöltem, h bocs, ha most pár napig feszültebb, hisztisebb leszek, mert mensizek. Meg az éppen aktuális partnereimet is előbb-utóbb kifaggatom (nyilván nem ezzel kezdem, de ha már kezd a dolog komolyabbra fordulni), h ő hogyan áll a menstruációhoz, mit gondol erről az egészről férfi szemmel. Egyébként sokat elárul az illetőről, egyszer volt egy olyan pasi aki attól rosszul volt, h a wc tartályon volt a betétes zacsi, ez már gyanús volt, aztán mikor megjött, és úgy csinált, mintha valami fertőző beteg lennék (elhúzódott, mikor oda akartam bújni, amikor taliztunk egy gyors szájra puszival lerendezett, semmi ölelés stb) akkor gyorsan ki is tettem a szűrét, hiszen nő vagyok, menstruálok, ez is "velem jár", szóval, ha ez a "részem" nem kell neki, akkor ne kelljen a többi sem...

Volt egy barátnőm, ő ennél is rosszabbul járt: őt a férje ilyenkor mocskosnak, gusztustalannak tartotta, és ennek hangot is adott, amit a csaj meg elhitt, ő is undorítónak tartotta magát ha mensizett, és, h kompenzáljon azokon a napokon többször is orálisan kielégítette a férjét. Azóta már elváltak, de még mindig nem tudott teljesen megbarátkozni a női létének ezzel az oldalával.

Bocsi, picit elkanyarodtam az eredeti témától, de az a lényeg, h először a fejekben kéne rendet rakni, aztán már fel sem merülne olyan, h vendégségben máshogy kell tampont/betétet cserélni, mint egyébként.

2018. jún. 17. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!