Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kell minden pisileskor betétet...

Kell minden pisileskor betétet/tampont cserélni?

Figyelt kérdés
2018. jún. 6. 17:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Miért kellene? Akkor kell cserélni, ha megtelik. Vettél. Nem pisivel.
2018. jún. 6. 17:25
 2/6 anonim ***** válasza:
Vérrel*
2018. jún. 6. 17:26
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
nem. de nagy dolognál célszerű ,akkor kell.
2018. jún. 6. 17:26
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem kell. Betétet éppen lehet, csak nincs sok értelme, elég, ha megtelőben van, tampont viszont nem is szabad túl sűrűn cserélni, csak ha megtelt/kb.4-5 óránként.
2018. jún. 6. 19:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Nagy dolognál sem kell, felesleges :)
2018. jún. 7. 12:11
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem kell, de éppen lehet. Betétet, nem tampont, azt csak akkor, már teljesen megtelt! (Többek közt ez az egyik indok amiért nem használok tampont). Azt pedig felejtsd el, h "kell"! Nincs semmi kőbe vésve. Akkor cseréld ki, amikor neked a legjobb, ha óránként akarod, akkor óránként, a lényeg, h ne érezd magad kellemetlenül! Én viszonylag gyakran cserélgetem, mert így sosincs kellemetlen érzésem. Főleg nyáron. Olyankor van, h csak pár csepp vér van benne, viszont az izzadság miatt nyirkos lesz 1-2 óra alatt, akkor rakok be újat. Vagy ha hosszabb időre (néhány óra) elmegyek itthonról akkor is tisztát rakok be, h véletlenül se út közben kelljen... Vagy az utolsó napokon éjszaka, van h semmi nem megy bele, de akkor is kidobom, mert kellemetlen az illata (hiába nem véres), és kisebb-nagyobb mértékben valamelyest gyűrődik, elmozdul.

Tamponra ezek a dolgok nyilván nem vonatkoznak. Nem tudom, h te tampont vagy betétet használsz, de ha betétet, akkor cserélgesd nyugodtan, amikor jól esik, ezen nem érdemes spórolni szerintem, ha ezáltal elviselhetőbbek azok a napok.

2018. jún. 17. 07:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!