Most próbáltam ki először a tampont o. b normal volt és nem ment fel nagyon fájt kipróbáljam a minit? Vagy más is volt már így?
olyat vegyél ami silk touch fátyol van, az sokkal könnyebben csúszik.
pár alkalom kell mire megtanulod jól felhelyezni
Szűz vagy még?
Nekem szűzen istennek nem akart felmenni... meg nem szűzen is kellemetlen :(
Igaz, én betétet használok, de próbáltam a tampont is, de nekem sosem volt ilyen gondom, mindig elsőre felment, és nem volt kellemetlen. Nem tudom mi okozhatja a kellemetlenséget, de így belegondolva, biztos nem tesz jót a hüvelyfalnak, valami irritáció, sérülés (pl apró hajszálrepedések) miatt lehet kellemetlen. Viszont ezt olvasva felmerült bennem a kérdés: Jó, mondjuk, h a betétet kellemetlen használni (szerintem nem, de sokan azt mondják), a tampont meg kellemetlen/fájdalmas felhelyezni, ami valószínűleg ártalmas a hüvelynek. Ezért nem értem, ha egyszer valamilyen szinten mindkettő kellemetlen, vagy fákdalmas, akkor miért a tampont kell erőltetni? Akkor már inkább a betét legyen kellemetlen kívül, mint a tampon belül nem?! Legalábbis szerintem az a kisebbik rossz. Amúgy meg rengeteg féle betét van, próbálgatni kell őket, kitapasztalni, h melyik a legmegfelőbb. És ha megvan akkor nem lesz rossz érzés a betét. Én kb 20-25 félét próbáltam, mire megtaláltam a legmegfelelőbbet.
Na, de h a kérdésre is válaszoljak, nekem 2 barátnőm is hasonló cipőben jár. Az egyik egyszer kitalálta, h ken rá egy kis sikosítót, vagy ha az nincs kéznél, masztizik egy picit, h nedvesebb legyen így könnyen felcsúszik.
A másik meg évekig szenvedett vele. Egész addig, míg Magyarországon is kapható lett az applikátoros tampon. (asszem 2-3 éve jött be a tampax előtte elvétve lehetett csak találni) Próbáld meg te is az aplikátorost, azzal egyszerűbben fel lehet helyezni (bár még nem próbáltam), és higiénikusabb is, mivel se a tamponhoz nem kell hozzá érni, se magadhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!