Menstruáció előtt rendszeresen nagyon legyengülök. Azonnal el is kapok valami betegséget. Mindenféle immunerősítőt, teát, vitaminokat próbáltam, de szinte minden hónapban ez van. Volt valakinél hasonló? Megoldás?
Figyelt kérdés
2017. márc. 6. 07:38
1/4 anonim válasza:
Jó lenne mégnézetni a vérképedet serum vassal együtt. Vagy már nézték? A rendszeres menzesz miatt a nők nagy része vérszegény és ez is okozhatja az immunrendszer gyengülését.
2/4 anonim válasza:
Én is a vasat akartam írni. Mindenképp menj egy vérvételre, mert a vérszegény emberből nagyon sokat kivesz a menstruáció.
Én persze az voltam, vettem vasat, foszfort (a DM-ben is lehet kapni, ami a legjobban bevált, az a FerroVital). Úgy rendberakott, hogy gyakorlatilag semmi PMS-em nincs pár hónapja és nincsenek erős görcseim sem.
3/4 anonim válasza:
Ha nincs probléma a vassal, akkor sajnos ez teljesen normális dolog.
Tavaly volt egy műtétem, amit majdnem halasztani kellett a mensturációm miatt. Az orvos azt mondta, hogy a menstruáció egy immungyenge állapotot idéz elő, ilyenkor mindent könnyebben elkapunk, aki mondjuk hajlamos a herpeszre, annak nagy eséllyel elő is jön, stb.
Amúgy én is ezzel küzdök. Minden havimnál tiszta takony vagyok, torokfájással együtt.
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat.. Minden évben megyek kontroll vérvételre, rendben van. Vitaminokat is szedek. Megpróbálok ezzel együtt élni . Nem egyszerű
2017. márc. 6. 13:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!