Van egy lányom 11,5 éves hogy beszéljek vele a menzeszről? Próbáltam már de megsem hallgatja, és szerintem semmit nem tud róla. Ha van lányotok akkor leírnátok hogy csináltátok?
Hogyhogy nem hallgatja meg?
Nagyon gáz, ha máshogy nem megy, akkor parancsolj rá!! Ennyi idős koromban nekem már megvolt, sőt, sok osztálytársamnak már 9 évesen. Sajnos ezt a beszélgetést már 3 éve megkellett volna ejteni :(
Eloszor is olyan nincs hogy nem hallgat meg. A szuloi tekintelyt mar reg ki kellett volna epiteni.
Masodszor ha velem ilyen flegman viselkedne a gyerek (meg nem tart ott), akkor egyszeruen annyit mondanek neki kb ilyen stilusban, hogy jol van edes lanyom, majd visszaterunk ra kesobb, de ha egyszercsak dolni kezd beloled a ver ott lenn, akkor tudjad hogy semmi bajod es az normalis :)
Az jó, amit a 4-es ír, a részletekbe meg majd beavatod, akkor amikor megjön neki, akkor csak meghallgat majd.
De ezt mindenképp említsd meg neki, hogy ne ijedjen meg ha dől belőle a vér.
Nekem sajnos nem szólt senki, és totál sokkoló volt amikor este fürdéskor levettem a bugyim ami csurom vér volt! Itt volt az anyám meg a magymamám, de egy rohadt szót nem szóltak volna, hogy mi vár rám sok-sok évig! Nem is tudtam vele sohasem megbarátkozni, utálom, plusz óriási nyűg ez a szar.
Szóval a lényeg, hogy ne derült égből villámcsapásként érje, a részletekkel meg ráérsz. Valószínűleg tiltakozik az egész ellen, amíg csak lehet, nem akar vele szembenézni. Meg is értem.
Ha eddig nem tetted meg kissé már késő.
Mindent tud róla, csak épp az osztálytársaitól :)
Azt mondják,hogy a "mai" gyerekek korábban érnek,egyébként nem kell 11 éves kora előtt ilyenről beszélni vele,ha még nem menstruál.
Azért a legtöbb kislánynak még nem jön meg 9-10 évesen.
Időben vagy még,ne aggódj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!