Ti mit csináltok/csináltatok ilyenkor? (Tovább lent)
Most leszek 7. Osztályos (lány ugyebár) és anyukám és apukám felhozta, hogy a többiek tesi órán tornáznak e menstruációkor (Nekem 1 éve van meg) és mondtam hogy Ez vegyes...és hogy ezt meg kéne kérdezni a tesi tanárt, hogy ilyenkor enged -e egy kis könnyített tornát, vagy felmentést!
És azt is mondta anyukám, hogy náluk ebbe a suliba amibe Én is járok, abba engedték, de középsuliba nem! Szóval Ti tesiztetek, vagy hogy szóltatok a tanárnak, vagy a tanárotok beszélt erről? Köszi előre is!
Mivel erős görcseid szoktak lenni amikor mensid van menj oda a tanarodhoz amikor nincs mas diák a közelébe és mond meg neki hogy megbetegedtél és könnyített testi órát szeretnél kérni mert erős a havid éy gyakran görcsölsz ennyi.
Ha meg van a mensid eleve lehetnek olyan feladatok amiket nem tudsz megcsinálni,betéttel a lábad között érdekes lenne a kézen,fejen állás,bukfenc stb
- ne legyenek tévképzeteid, MINDENT meg lehet csinálni, ha megvan, akkor is (fejen-, kézenállás, bukfenc, spárga...)
- kérhetsz könnyítettet, ha annyira fáj, de nem mindenki megértő, és csak hisztinek fogja fel a dolgot
Én mindig tesiztem, mellette heti 2 óra kőkemény vívás (futás, kitörések, szökdelés...), meg 1 óra önvédelmi (verekedés, fogások, esések, bukfenc...) - még a legerősebb napokon is csináltam mindent ugyanúgy, pedig víváskor pl. fehér ruha.
Én ugyan úgy tesiztem akkor is, amikor megvolt. Voltak lány osztálytársaim, akik nem, de ők alapból nem tesiztek sohasem.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!