Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ti mit csináltok/csináltatok...

Ti mit csináltok/csináltatok ilyenkor? (Tovább lent)

Figyelt kérdés

Most leszek 7. Osztályos (lány ugyebár) és anyukám és apukám felhozta, hogy a többiek tesi órán tornáznak e menstruációkor (Nekem 1 éve van meg) és mondtam hogy Ez vegyes...és hogy ezt meg kéne kérdezni a tesi tanárt, hogy ilyenkor enged -e egy kis könnyített tornát, vagy felmentést!

És azt is mondta anyukám, hogy náluk ebbe a suliba amibe Én is járok, abba engedték, de középsuliba nem! Szóval Ti tesiztetek, vagy hogy szóltatok a tanárnak, vagy a tanárotok beszélt erről? Köszi előre is!

2015. aug. 30. 14:27
1 2
 11/12 anonim válasza:

Szia!:)

Nálunk is mindenki tesizett rendesen. Egyik osztálytársam nem tesizett azon az egy héten amikor először megjött neki, mert anyukája írt neki felmentést (Ez még általánosban volt). Most középiskolában eddig nem volt egyik lány se felmentve, nem tudom, hogy lehet-e egyáltalán.

15/L

2015. szept. 1. 21:50
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszi
2015. szept. 1. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!