Nők, nektek is "cuppan", mikor kihúzzátok a tampont?
Figyelt kérdés
Mikor már jól tele van és kihúzom, akkor olyan cuppanós hangja van ahogy húzom ki, másnak is ilyen? Ez normális? Nem rég kezdtem el használni, azért kérdezem. Meg fáj is mikor kihúzom, ha bent van nem érzem, de kihúzásnál olyan kellemetlen érzés... A legkisebb méretet használom, még szűz vagyok. Köszönöm a válaszokat!2018. jún. 11. 20:19
3/6 anonim válasza:
Előfordul néha. Viszont ha kihúzáskor kellemetlen,akkor biztos, hogy tele van?
4/6 A kérdező kommentje:
Igen, volt hogy egész nap bent volt. Mármint reggel öttől délig, az ugye majdnem 8 óra. Már nem is fogott föl mindent, mert szivárgott a betétre, szóval teljesen tele volt.
2018. jún. 11. 21:57
5/6 anonim válasza:
állandóan cuppan néha kellemetlen is mikor hallják itthon, 25/F
6/6 anonim válasza:
Mondjuk én betétezek, de volt, h próbálgattam a tampont is (nem jött be, maradtam a betétnél), és igen, volt, h cuppant is. Meg olyan is, h mikor kihúztam még egy adag vér is jött utána... Szerintem nagyon undi a használt tampon eltávolítása, látványra is undorító a használt tampon, erre még rájött a tudat, h az a gusztustalan valami bennem volt... Volt, h rendesen hányingerem lett. Arról nem is beszélve, h a kezem mindig véres lett, ha hozzá értem, már pedig ahhoz, h wc papírba tekerjem, hozzá kellett érni... Vagy amikor nehezen akart kijönni, hirtelen megrántottam, és a wc csészéhez csapódott, amin egy hatalmas vérpaca lett... Ezekhez képest az a cuppanás elhanyagolható, sőt, szerintem még egy picit vicces is! 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!