Ti, mennyi évesen próbáltátok először ki a betétet meg a tampont?
Figyelt kérdés
2018. jún. 3. 16:35
1/9 anonim válasza:
Betétet 12 évesen, akkor jött meg. A tampont csak szüzességem elvesztése után tudtam használni, 18 éves korom óta.
2/9 anonim válasza:
Hát, ha megjön, akkor muszáj valamelyiket kipróbálni! Javaslom kezdd a betéttel!
4/9 anonim válasza:
Amikor először megjött 12 évesen, akkor használtam először betétet. Tampont pár évvel később kezdtem el használni.
De nincs ezen nagyon mit próbálgatni :)
5/9 anonim válasza:
A mennyi évesen nagyon magyartalanul hangzik. Máskor inkabb úgy tedd fel, hany évesen.
Nekem 11-13 éves köröm körül jött meg. Akkor használta. először betétet. Tampont 17 évesen használtam először, akkor már nem voltam szűz.
6/9 anonim válasza:
12 évesen jött meg, így a betétet akkor. Tampont 15-16 évesen, de nagyon egészségtelen szerintem, így 16 évesen nyáron párszor azt használtam, de kb már évek óta nem használok. Akkor használnam, ha mondjuk strandra kellene mennem mikor megvan, de inkább kibírom hogy nem.megyel vízbe.
7/9 anonim válasza:
Betét: 13 (akkor volt az első)
Tampon:14
8/9 anonim válasza:
Amikor először megjött, betétet használtam 13 évesen. 20 évesen próbáltam ki a tampont.
9/9 anonim válasza:
Én betéttel kezdtem, de nagyon nem szeretem ezért már egy hónapja elkezdtem használni a tampont és mit ne mondjak nekem tökéletes! 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!