Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Pénteken jött meg először és...

Pénteken jött meg először és nagyon rosszul viselem a betétet. Nektek mennyi idő volt míg megszoktátok?

Figyelt kérdés
Arra gondolok hogy nem feszélyezett vagy hogy nem gondoltatok rá mikor megmozdultatok. Engem nagyon zavar.

2016. dec. 4. 13:28
 1/7 anonim ***** válasza:
Tegyél be akkor tampont.
2016. dec. 4. 13:40
 2/7 anonim ***** válasza:
Engem az első nap nagyon zavart, úgyhogy másnap mentem tampont venni.
2016. dec. 4. 13:51
 3/7 anonim válasza:
A betét zavart engem is, a tampont meg elsőre nem tudtam rendesen feltenni, már nem emlékszem pontosan, de nekem sok idő kellett míg megszoktam. A betét 10 év után még mindig zavar -főleg nyáron- viszont éjszakára és menstruáció végére azt használok. Majd megszokod te is és rájössz, hogy melyik jobb neked.
2016. dec. 4. 14:10
 4/7 A kérdező kommentje:
Próbáltam a tampont de nem tudtam feltenni.
2016. dec. 4. 15:30
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem harmadjára sikerült rendesen feltenni. Vannak könnyebben feltehetők, amik nemcsak kicsi, hanem vékonyított végűek, gondolom, ma is vannak, rég nem használok olyat.

Az intimtölcsért nem tudom feltenni sehogysem, pedig másoknak az is megy... A tampon semmi ahhoz képest, jóval kisebb is. De bele kell jönni, igen.

2016. dec. 4. 16:51
 6/7 anonim ***** válasza:
Sosem szoktam meg, ezért használok tampont. Amúgy nekem sem ment elsőre a feltevése, gyakorolni kell, de egy idő után menni fog. Ja, és eleinte próbálkozz minivel.
2016. dec. 5. 21:42
 7/7 anonim válasza:

Két éves kérdés de azért megválaszolom:S

Nekem kb egy évbe (talán 2) évbe telt megszokni. Mára már megtaláltam a jót és így már nem is zavar.

2018. okt. 2. 16:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!