Kedves Válaszadók, női kérdéssel fordulok hozzátok (mondjuk a kategóriából sejthető. ) Pénteken lesz 2 hete, hogy elfelejtettem bevenni egy fogamzásgátlót. Az adott napon volt aktus. Terhesség? Ötletek?
Korai a teszt.
Állandó partnered van, aki már bevált higiéniailag és szűrésen is tuti volt?
Nekem ez májgyulladás volt szinte ugyanevvel a tünettel, amit szexuális úton kaptam.
Köszi a választ.
3 éve ő a párom, csak vele van nemi kapcsolatom. Neki pedig csak velem.
Milyen szűrésre gondolsz?
Higiéniailag teljesen rendben van. (minden pisi után is tisztálkodik, más után meg főleg :) )
2: Teljeskörű STD-szűrésre.
De ha 3 éve együtt vagytok, valószínűtlen, hogy most kaptál volna el tőle STD-t.
De attól még másfajta (nem szexuálisan terjedő) fertőző betegség lehet. Neki nincs hasonló tünete?
"március végén HPV miatt (egy éve folyamatosan PIII) méhnyak konizációm volt,"
A HPV is STD, tehát a párodtól kaptad.
Szóval nem volt szűrésen, mielőtt elkezdtétek a nemi életet, és neki korábban volt más partnere már.
Nem gondolom,hanem tudom. :) De erről nem áll szándékomban senkit meggyőzni! Sajnálom, ha neked rossz tapasztalataid vannak. Mi épp az esküvőre készülünk.
Nem volt hasonló teszten. Neki nincsenek panaszai. Nekem is most lettek, a kimaradt menstruáció után.
Csaknem 24/24-et együtt vagytok? :D Tudja... :D
A kis naív :)) Reméljük jól csinálja és nem fogsz koppanni.
7: Hát ha most a 2. fertőzést kapta tőle, akkor már koppant.
De még nem tudjuk, viszont 1-et már biztosan kapott, ami miatt meg kellett csonkítani :/ .
Előtte is volt 2 párom, sőt nekik és voltak korábbi párjaik, és a HPV évekig (!!!) is lappang. Így nem biztos,hogy a jelenlegi páromtól kaptam el. Aki bőven kiérdemelte a bizalmamat. Tényleg sajnálom,ha más tapasztalataitok vannak.
Köszönöm a kedves válaszokat..
Igen, tudom. Lehet gúnyolódni. :) Nem zavar. Igen,ismerem a mai kapcsolatokat. A sok hazugságot, meg megcsalást. De nincs miért aggódnom e téren. De mint mondtam,nem ezért tettem fel a kérdést. :) a provokációt így felesleges erőltetni.
Akinek a tüneteimre és nem a párkapcsolatomra lennének megjegyzései, azt köszönöm.
"a HPV évekig (!!!) is lappang"
Tévedés.
Te nem a HPV-t szűrted, hanem a HPV által okozott rákot.
A HPV jövő-menő vírus, mint az influenza, át lehet esni fertőzésen úgy is, hogy nem okoz rákot, se egyebet.
Rákot valóban a fertőződés után évekkel okoz.
Inkubációs időnek nevezik a fertőzés és a laboratóriumi kimutathatóság közti időt, ez HPV-tipizálásnál most nem jut eszembe, mennyi, de mivel voltam teljeskörű STD-szűrésen, a konzultációból emlékszem, hogy a leghosszabb inkubációs ideje HSV-nek van (herpex simplex virus), ami 2 év.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!