Kedves Válaszadók, női kérdéssel fordulok hozzátok (mondjuk a kategóriából sejthető. ) Pénteken lesz 2 hete, hogy elfelejtettem bevenni egy fogamzásgátlót. Az adott napon volt aktus. Terhesség? Ötletek?
Figyelt kérdés
A többi tabit rendesen bevettem. Múlt héten kedden volt aktuális a menstruációm, ami kerek egy napig tartott. Hirtelen erősséggel, de éjjeli elmúlással. Másnap már nyoma sem volt. Most vasárnap óta (amikorra el kellett, hogy múljanak a piros betűs napok) hányingerem van. Nem reggel, egész nap. Hullámokban. Hétfőn szédültem, meleg is volt, enni nem tudtam a hányingertől. Teszteltem,2-t hétvégén, egyet pedig ma, azaz a legutóbbi esedékes (de nem teljes) menstruáció után egy héttel. Mind3 negatív lett. Ma már a hasam is fáj, a hányinger mellé, a bal oldalon alul szúró, de elviselhető fájdalmat érzek. Ötlet? Mindenképpen el akarok menni az orvoshoz, csak hülyén dolgozom a héten. és a várakozás meg a monoton munka alatti agyalás csak beteggé tesz. Ezért bekérdezek itt, hátha van ötletetek. Annyi plusz infó még, hogy március végén HPV miatt (egy éve folyamatosan PIII) méhnyak konizációm volt, laposan, a lehetséges minimálisat távolították csak el. mosolygósfej, mert azt kérte az oldal, hogy ne tegyek szmájliiit.2016. júl. 13. 19:15
11/16 anonim válasza:
10: Ja nem, ezt nem jól írtam. A HSV-nek a lappangási ideje 2 év, és mivel biztosan okoz tüneteket, és nekem még nem volt tünetem, ezért szűrtünk rá.
Mindegy.
Keresgélni kell, de biztosan nem több év az inkubációs idő HPV-nél. A HIV-nek van viszonylag hosszú inkubációs ideje, ami 3-12 hónap is lehet.
12/16 anonim válasza:
Most már csak az van hátra, hogy felhívni a laboratóriumot.:)
Állami szakrendelésen is 6000 Ft, mert TB-re nem lehetséges a vizsgálat, de az méhnyakból vett minta, és azt szintén a Synlabnak küldik.
13/16 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó. :)
Nem otthon lakom, külföldön.
De ma megyek az orvoshoz, ma rendel este is.
2016. júl. 14. 15:36
14/16 A kérdező kommentje:
Akit esetleg érdekel, húgyhólyag gyulladást és egy cisztát talált az orvos. Illetve kettő. Az elsőt a házi, a másodikat a nőgyógyász.
2016. júl. 27. 19:54
16/16 A kérdező kommentje:
Petefészekben.
2016. júl. 29. 04:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!