Mellméret, honnan tudjuk, hogy A, B vagy C stb?
Nem értem a mellmereteket. 160 cm magas, 52 kg, és 85 cm a mell alatti körfogatot. Honnan tudnám, hogy pl C? Nem mondanám kicsinek a mellem, olyan normális meretnek, bár kinek mi. És túlsúlyos lennék 18 évesen azzal a 85s mérettel? (Sosem éreztem magam kövérnek, és nem is mondták rám). Régen sportoltam, ha ez számít valamit.
*kuldhettek online képeket is, hogy értsem látványra, melyik az enyém kb. Köszönöm
A melltartóhoz két méretre van szükség: a mell alatti körméret, ez adja meg a számot, és a mell legnagyobb méreténél mért körméret, ebböl jön ki a betüjelzés (A-B-C).
Ezeket a méreteket megkeresed a következö mérettáblázatban és abból kiadódik a neked megfelelö méret.
Tulajdonképpen eléggé kizártnak tartom a 160 cm magassággal és 52 kg-mal a mell alatti 85 mc-t, mert a súly-magasság alapján inkább vékony vagy, a 85-ös körméret meg eléggé nagy túlsúlyra utalna, (kivéve ha valaki kimondottan magas, 175 cm fölött), esetleg ha komolyan úsztál, akkor még lehetséges, de inkább azt feltételezem, hogy valamit nem jól mértél.
Köszi de nem értem, kiszámítottam és 12-13 cm kulonbsegnel A jött ki. Nincs kicsi mellem azert, akkor akiknek negyede akkora van mint nekem, ki se jon a különbség. Mell alatti (90 melltartót hordok ami jó)
és mellboseg 75. Ha kivonom 15 jön ki ami A mell.. Fura
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!