Mennyit nőhet még a mellem?
Januárban leszek 15 éves és elég pici csak 70,75B-s a mellméretem. Ez azért zavar mert ha egy kivágottabb ruhát veszek fel push up-os melltartóban is alig van dekoltázsom. Meg gondolom a fiúknak is a nagyobb mell tetszik.
Még hány éves koromig nőhet?
A válaszokat előre is köszönöm.
Még nőhet pár évig,de nem biztos,hogy sokkal nagyobb lesz.
Nem igaz,hogy minden fiúnak a nagy mell tetszik és nem is azon múlik,hogy csinos vagy-e.:)
"Ez azért zavar mert ha egy kivágottabb ruhát veszek fel push up-os melltartóban is alig van dekoltázsom"
Minek kitenni a dekoltázst 15 évesen?! Korán kezded a szakmát..
14 éves pisis kislányon mi a rossebet keres kivágott ruha pláne push up melltartóval? Azokat lelkem, felnőtt nőknek vagy legalábbis minimum idősebb lányoknak találták ki.
Ne aggódj, mire abba a korba érsz, hogy hordhatod anélkül, hogy ciki lenne, addigra a melled is megnőhet. Ha meg nem, a 75B egyáltalán nem kicsi, a "B" kosár közepes méretet jelöl.
#4 csak van néhány olyan nyári ruhám ami kicsit kivágottabb és jobban néznének ki rajtam ha lenne dekoltázsom egyébként nem szoktam olyan ruhàkat hordani
Köszönöm az eddigi válaszokat
#6: Most mondtad,hogy szoktál hordani, a következőben meg már, azt hogy nem....... :D
Nem mindegy, mi tetszik a fiúknak? Te ne a fiúkkal foglalkozz, hanem magaddal. A szellemi fejlődésre építs, hogy legalább odáig eljuss, hogy tudd, a fiúkat nem a melleddel fogod meghódítani. Ám ha nem fejlődsz, akkor erre a feladatra a melled lesz az egyetlen eszközöd. Ne aggódj, a B-s mell is nagyon sok fiúnak tetszik (legalább annyian szeretik a kicsit, mint a nagyot), amennyiben csak ennyit tudsz nyújtani.
Légyszíves ne akadjatok fenn azon hogy zavar hogy ha nagyon ritkán nyáron veszek fel kivágottabb ruhát zavar hogy nincsen dekoltázsom. És tisztában vagyok azzal hogy a fiúkat nem csak a mellem érdekli hanem a belsőm is meg hogy hogyan nézek ki.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Szia!
Szerintem még nőhet a melled. 18 éves korodig. Nekem is ekkora, de ez nem olyan kicsi. Hidd el, a normális fiúk nem a mellek alapján fogják megítélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!