Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit egyek, hogy mellre hízzak?

Mit egyek, hogy mellre hízzak?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok, és szinte semmi mellem nincs, most híztam, de az is hasra ment.. 160cm és 54 kg vagyok, mennyit kéne hízzak, hogy mellre is menjen? Vagy ilyen marad már mindig?

2018. febr. 8. 22:29
 1/6 anonim ***** válasza:

zsírt, de azt 2 hatalmas kanállal minden evéskor!

Mellesleg megy az mindenhova, csak tornázni is kéne mellé...

2018. febr. 8. 22:32
 2/6 anonim ***** válasza:
Amikor lefogytam, szinte eltűnt a mellem. Utánanéztem a dolognak és sajnos az a rossz hír, hogy olyan ételek / italok vannak, amik miatt esetleg csökkenhet a mell mérete (ilyen a kávé), de nem bizonyított, hogy lenne olyan étel vagy ital, amitől nőne. Nem bizonyítottan, de többek tapasztalata szerint a maláta esetleg segíthet, hogy a melle kissé növekedjen (barna sör, maláta tartalmú ital.) Próbáld ki, hátha.
2018. febr. 8. 23:15
 3/6 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
Az alkohol növeli a prolaktint a szervezetben az pedig felelős a mellnövekedésért. Viszont nem hinném, hogy alkoholizmussal egy kosárméretet is tudna nőni. Maximum annál akinél kifejezetten érzékeny ez a prolaktin reakció .
2018. febr. 9. 02:11
 4/6 anonim ***** válasza:
2.voltam, pont nem az alkoholra utaltam, hanem a malátára, tehát ha a kérdező talál alkoholmentes barna sört vagy más, maláta tartalmú üdítő italt, elvileg, az is segíthet, de a hatásossága nincs tudományosan bizonyítva, csak tapasztalat alapján mondták néhányan. Úgy tudom, van malátás üdítő ital és kakaópótló por is.
2018. febr. 9. 19:34
 5/6 anonim ***** válasza:
Utolsó voltam: én nem próbáltam ki, mert sajnos visszahíztam, így visszajött a mellem is.
2018. febr. 9. 19:35
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2018. febr. 10. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!