Vajon fog még nőni a mellem?
Figyelt kérdés
19 éves vagyok, júliusban töltöm a 20-at. 75B-s melleim vannak, én iszonyatosan kicsinek érzem őket.
Mintha nem is lennének.
Az a kérdés, hogy vajon ez nőhet még magától? (tehát nem a terhességre meg a hízásra gondolok, csak úgy spontán), és ha igen, akkor van esélyem, hogy még egy kosárméretet növekszik?
2018. márc. 28. 23:47
2/17 anonim válasza:
Sajnos ezt nem tudjuk neked megmondani pontosan, rengeteg mindentol fugg, legfokepp genetika. Az anyuka, nagymama es nagynenik mellmerete mervado. Ha hizol, akkor is nohet, de a legtobbet kamaszkorban fejlodik szoval szerintem annyira drasztikus valtozas nem lesz a mellmereteddel kapcsolatban
3/17 A kérdező kommentje:
Értem, azért köszi szépen!
2018. márc. 29. 00:24
6/17 anonim válasza:
Ha elektronikus eszkozokkel, de kulonosen mobiltelefonokkal masszirozod, akkor elkepzelhetetlen a novekedesuk.
Nagyok a melleid, hiszen teljesen nyilvanvalo, hogy a 75B-s melleidtol nem lattad, hogy melyik kategoriaba teszed a kerdesedet.
7/17 anonim válasza:
Én szoktam kézrátételes mellnagyobbítást vállalni garanciával.
Ha nem nő mégsem a mell, visszafizetem a pénzt.
XD
8/17 anonim válasza:
Miért kellene nőnie még? A 75B-s pont jó.
9/17 anonim válasza:
Vagy azért szeretnél nagyobb melleket, mert ott akarod tartani a mobiltelefonodat a kebleid közt?:o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!