18 éves lány vagyok és nagyon aggódom, mert mióta megjött, (aminek már 5 éve) még nem rendeződött a havivérzésem. Sőt mi több jelenleg is 3 hónapja várom, de nem jelentkezik. Mi gátolhatja a menstruációt, ha még szűz lányról van szó? Kérem segítsenek
Figyelt kérdés
2010. jún. 13. 15:27
11/14 anonim válasza:
Szia! Nőgyógyásszal való egyeztetés után endokrinológus felkeresését javaslom. Nekem is ezek voltak a tüneteim, és kiderült, hogy egy kis mikroadenóma volt az agyamban, az okozta - túl sok prolaktin-hormon termelődött. Ettől nem kell félni, csak kapsz rá gyógyszert. Viszont fontos, hogy utánajárj, mert ha elhanyagolod, és nem áll be a hormonháztartásod, akkor nem tudsz majd teherbe esni.
12/14 anonim válasza:
Én írtam a fogamzásgátlót. nekem végülis kb 1 hét csúszások voltak, a három hónap lehet, hogy már komolyabb. Remélem nekem nincs semmi bajom, a gyógyszer óta minden rendben van. Ja meg volt, hogy egy hétig megvolt, vagy több, most pedig beállt 3-4 napra.
13/14 anonim válasza:
Nekem 36 éves koromra sem állt be, nyugi. Gyógyszert szedek én is, ettől rendszeresen jön meg, de ez nem jelenti azt hogy ez jó, mert tényleg ez csak mesterséges ciklus. Nekem van már két gyerekem, tehát nálam nyugi van, de ha még szűz vagy és majd akarsz gyereket akkor menj mielőbb orvoshoz.
14/14 A kérdező kommentje:
Üdvözlök mindenkit! Mégegyszer nagyon szépen köszönöm a hozzászólásokat, tanácsokat. Eddig sok véleményt kaptam, aminek persze örülök, de már tényleg nem tudom mi lehet a probléma. Csak remélni merem, hogy semmi komoly. A PCOS-ról olvastam, kissé meg is rémültem. Mint előzőleg említettem hamarosan ellátogatok nőgyógyászhoz, aki remélhetőleg meg tudja állapítani a diagnózist. Mihelyt ez megtörténik, ígérem megírom ezen az oldalon. Addig is hálásan köszönöm a segítséget!
2010. jún. 18. 18:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!