Előfordult már hogy a párotok vett nektek tampont, betetet vagy egyeb hasonlo dolgot?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 26. 22:16
2/11 anonim válasza:
Persze, miért ne? Természetes dolog.
3/11 anonim válasza:
Igen. Sőt, vett kimondottan menstruációra való fájdalomcsillapítót is (Algoflex-M). Szerintem ebben semmi extta nincsen.
5/11 anonim válasza:
ha csak 2 hete ismered, és cask a palid akk nem hiszem h elofordul-tisztelet a kivetelnek, am teljesen normalis dolog hogy ha kell valami veszel
6/11 anonim válasza:
Nem, mert nem merném rá bízni. Biztos nem olyant venne, ami nekem kell. :D
7/11 anonim válasza:
Nekem terhességi tesztet vett, de igazaból akármit megvenne, ha megkérném, szerinte ebben semmi ciki nincs. (Pedig nem vagyunk annyira rég együtt).
8/11 anonim válasza:
Vett nekem is már. Szerintem az eddigiek közül a legfurcsább a műanyag bimbóvédő volt, persze nem csodálkozom rajta, de én éppen kórházban voltam, a szülésem után, nyilván nem tudtam megvenni magamnak... tampon talán 2 alkalom dereng. Már együtt laktunk akkor.
9/11 anonim válasza:
-terhességi teszt
-fogamzásgátló
-betét
-tampon (ritkán, de volt/van rá példa
Azt hiszem minden megvolt :)
10/11 anonim válasza:
PErsze, ez is előfördult, hogy nem olyant, de átmenetileg még az is életmentő volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!