Előfordult már hogy egy órán belül többször is cseréltetek betétet vagy tampont vmi miatt?
Elő. Egyszer azért, mert nem ragadt rendesen a bugyimba, és fél óra alatt totál összegyűrődött, így lecseréltem. Meg volt egyszer olyan is, h nyári táborban voltunk, a délelőtti programok után elmentem cserélni, és vissza fele menet a srácok belelöktek az udvari szökőkútba. Normál esetben vicces lett volna, de így elég rosszul éreztem magam, mert a betétem tele lett vízzel, minden lépésnél szivárgott ki belőle ráadásul el kellett mennem megfürdeni, nehogy össze szedjek valami nyavaját a nem épp tiszta víztől. A zuhanyzó meg pont a tábor túlsó felén volt, de még a szobámba is fel kellett menni tiszta ruháért, betétért. Így egy óra leforgása alatt 2x raktam be betétet.
Viszont olyan még nem volt, h annyira megvolt, h azért kelljen egy órán belül cserélni mert megtelt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!