Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Előfordult már hogy egy órán...

Előfordult már hogy egy órán belül többször is cseréltetek betétet vagy tampont vmi miatt?

Figyelt kérdés

2018. ápr. 18. 20:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen. Pl mert megtelt.
2018. ápr. 18. 20:31
 2/3 anonim ***** válasza:
90%
:D Parádésak ezek a kérdések...
2018. ápr. 19. 06:20
 3/3 anonim ***** válasza:

Elő. Egyszer azért, mert nem ragadt rendesen a bugyimba, és fél óra alatt totál összegyűrődött, így lecseréltem. Meg volt egyszer olyan is, h nyári táborban voltunk, a délelőtti programok után elmentem cserélni, és vissza fele menet a srácok belelöktek az udvari szökőkútba. Normál esetben vicces lett volna, de így elég rosszul éreztem magam, mert a betétem tele lett vízzel, minden lépésnél szivárgott ki belőle ráadásul el kellett mennem megfürdeni, nehogy össze szedjek valami nyavaját a nem épp tiszta víztől. A zuhanyzó meg pont a tábor túlsó felén volt, de még a szobámba is fel kellett menni tiszta ruháért, betétért. Így egy óra leforgása alatt 2x raktam be betétet.

Viszont olyan még nem volt, h annyira megvolt, h azért kelljen egy órán belül cserélni mert megtelt!

2018. aug. 6. 04:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!