Létezik hogy ennyi problémám legyen?
Igaz hogy csak teszteket töltöttem ki, de a tesztekből ki jött, hogy erősen gyanús hogy endometriózusom van, PCOS vagyok, inzulinrezisztencia is kijött hogy magas rá az esély és a menstruációs zavarom is van.
Ami biztos hogy van egy betegségem vastag béltágulat ami által nyomódik a méhem is. Plusz a tesztben kijött hogy pajzsmirigy alul működésem van ami igaz is!
Vashiányos vérszegénységem is van, kicsit össze jött minden ...
EL vagyok keseredve hogy ennyi bajom van ... lehetséges ez ? :/
21 éves vagyok
Lehetséges, a PCO is korán alakulhat ki, vagy vannak rá tünetek, de a teszt az nem ér semmit, ezt azért alá kell támasztani orvosi vizsgálatokkal is.
Ezeket mind lehet kezelni, bár a polycystás betegséget nem annyira.
Nagyon is létezHET, mert sajnos az egyik autoimmun betegség gyakran "hozza maga után" a másikat, a harmadikat... Szóval vizsgáltasd ki magad PCOS-re és IR-re is.
A Hashimoto mellett gyakori a vashiány is, úgyhogy szedj vastablettát, C-vitaminnal együtt bevéve, mert az segíti a felszívódást. Gondolom, hormontablettát és szelént szedsz rendesen.
AI-diétát vagy valamilyen más diétát csinálsz amúgy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!