13/F vagyok és vannak sajnos napok mikor energia italt fél kartonnal is megiszok! Azt szeretnem megtudni hogy így én már elcseszten az életem? Mit kéne tennem hogy ne legyen semmi vese, szív problémám?
Aki így hozzá van szokva az energiaitalhoz, az nem fog egyszercsak átállni sima vízre. 13 éves, gondoljátok, hogy van akkora akaratereje, hogy csak vizet igyon? Meg amúgy sem szomjúság miatt iszik pont energiaitalt.
Kezdetnek nyilván az is jobb, ha kólát, ice teát meg ilyeneket iszik az energiaitalok helyett. Ha ez már megy, akkor talán át tudna már állni egészségesebb dolgokra is, mint például 100%-os gyümölcslé.
Ha szeretnéd magad rövid időn belül kinyírni, akkor csak folytasd, bár egy kötél sokkal olcsóbb megoldás. Ez eredmény ugyan az, csak a kötél mint írtam olcsóbb és rövidebb ideig szenved az ember.
Lehet picit drasztikusan fogalmaztam, de hátha így jobban felfogod a 13 éves fejeddel. Egyébként veheted közel szó szerint, mert napi egy energiaital fogyasztása is káros a felnőtt ember számára, nem hogy ekkora mennyiség egy gyerek számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!