Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha mensikor átáztatok, a...

Ha mensikor átáztatok, a véres bugyit, nadrágot ki szoktátok még sikálni, vagy csak kidobjátok?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 9. 19:00
 1/10 anonim ***** válasza:
19%
Hat en kidobnam szerintem, es legkozelebb vigyaznek jobban.
2018. ápr. 9. 19:03
 2/10 anonim ***** válasza:
19%
30F voltam.
2018. ápr. 9. 19:04
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Hidegvizes áztatás és semmi baja
2018. ápr. 9. 19:05
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Mivel egy éjszakát nem bírok ki erős napokon, sőt napközben is van baleset, jól is néznék ki havi több bugyi kidobásával... Amúgyis percek alatt kijön a vér, amíg friss... Egy séta sokkal jobban piszkolja a ruháimat, azokat sem dobom ki minden sáros napon...
2018. ápr. 9. 19:21
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
kimosom, de ha nagyon nem jó úgy se, vagy már régi, akkor kidobom. Nem szoktam drága bugyikat venni.
2018. ápr. 9. 19:31
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Bár ritkán van ilyen, de ki szoktam mosni. Vannak külön olyan bugyijaim, amiket csak menstruáció idején használok, így nem gond, ha nem jön ki belőle teljesen a vér.
2018. ápr. 9. 20:01
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Még régen "kezdő" koromban történt pár ilyen eset, de simán ki lehet őket mosni.
2018. ápr. 9. 20:52
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Kimosom,ha egy csepp rámegy. 35 éves vagyok,már van rutinom,nem ázok át. Csak hideg vízzel szabad mosni. És frissen hamar kijön. Ha nincs lehetőség azonnal mosni,be kell áztatni hideg vízbe.
2018. ápr. 9. 21:42
 9/10 anonim ***** válasza:

Nekem nem rutin kérdése, az van, de évtizedek után sem bírok ki egy erős éjszakát és kész, pedig tamponban és betétben alszom. S ha épp 20 percet bír egy normál tampon a tipikus 2-3 óra helyett erős napon, akkor is nehéz megúszni... Kár, hogy az intimtölcsért nem tudom berakni...

Annyit tudok tenni, hogy a legócskább bugyijaimban alszom ilyenkor, amiket olykor kidobok :) De csak olykor, általában kimosom 1 perc alatt és annyi.

2018. ápr. 9. 23:37
 10/10 anonim ***** válasza:
*intimkelyhet, ne írjam már a hibás nevén, nincs rajta lyuk..
2018. ápr. 9. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!