Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Átáztatok már? Meséljétek el,...

Átáztatok már? Meséljétek el, hogy történt.

Figyelt kérdés
2011. aug. 10. 12:37
 1/5 anonim ***** válasza:

Velem régebben éjszakánként fordult elő:S

Pedig még éjszakai betétet is használtam, igaz ilyen noname volt. Szóval azóta csak is always éjszakait használok és ez tényleg jó!:D

Nappal nem történt ilyen még eddig szerencsére. Szerintem, ha az ember tudja, hogy kb mikor fog neki megjönni, fel van rá készülve és megfigyeli, hogy milyen erősségű szokott lenni a vérzése és megtalálja a megfelelő tampont/betétet, akkor nagy gond nem lehet.

2011. aug. 10. 12:43
 2/5 anonim válasza:
0%

Hát... mentem az utcán.. és egyszer csak eleredt az a

eső. Eléggé átáztam akkor. Meg is fáztam..

2011. aug. 10. 12:43
 3/5 anonim ***** válasza:

Egyszer. Fesztiválon voltam, ami egy kempingben volt egy tó partján. Kimentünk a partra iszogatni meg beszélgetni. Bent volt egy betét és egy extra tampon. Aztán egyszer csak éreztem, hogy folyik:D Tiszta vér lett a gatyám, és már majdnem a lábamon folyt (rövidnaci volt rajtam). Barátomat kértem meg, hogy takarja a seggem, amíg elérek a WCig:D

Akkor nem tűnt ennyire viccesnek, iszonyat megalázó volt.

De nem hiszem, hogy vki észrevette, de ha észre is vette vki, úgyse ismert ott senki:D

2011. aug. 10. 12:51
 4/5 anonim válasza:
hát, én éjszaka, egyszer. de akkor nem éjszakai betétet tettem be. :/ én már suliban is sajnos, de szerencsére volt nálam betét, és sötét volt a gatyám. de egyszer akkor is, amikor fehér gatya volt rajtam. :S szerencsére nem látszott nagyon. derekamra kötöttem a pulcsimat, és így nem látszódott... tamponnal még nem áztam át. 13/L
2011. aug. 10. 12:53
 5/5 anonim ***** válasza:

Egyszer még hatodikos koromban átáztam. Első óra töri volt és pont engem szólított fel a tanár, hogy menjek ki felelni, aztán már a székemen láttam, hogy hűha most aztán gond van és azt mondtam nem tudom az anyagot amikor igenis tudtam és csak a két mellettem ülő lányok látták(legjobb barátnők), hogy mindjárt elsírom magam aztán végül kihúztak a csávából és segítettek, úgyhogy rajtuk kívűl senki nem tudta, hogy mi történt.

16/L

2011. aug. 10. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!