Tini Lányok! Átáztatok már? Hogy?
Hát én már igen, többször is, de azt nem lehetett észre venni, viszont volt egyszer, amikor nagyon. Suliban voltunk, fizikán, és óra után vettem észre, hogy tiszta vér a székem... Jesszus, úgy bepánikoltam... jó gáz volt. A nadrágom is olyan volt, és a derekamra kötöttem a pólómat. Hát igen =) megtörténik az ilyesmi... Amúgy miért érdekel? :)
16/L
Persze, amíg "kezdő" voltam.
Épp kirándulni voltunk Pesten, elég szépen átáztam. Nem volt nálam semmi, még szerencse, hogy tél volt, volt nálam egy fekete pulcsi, azt kötöttem a derekamra. Hazafelé meg még a vonat ülését is átáztattam.
Szerencsére nem vette észre senki, és azóta sincs ilyen gondom.
16/l
Nem, hála Istennek még soha. :-)
14/L
köszi
azért kérdeztem mert nekem 1 éve van meg és azóta nem áztam át.
a legjobb bnnőm meg ilyenkor mindig fekete gatyát hord, és néha suliba se jön.
én meg még a fehér gatyát is bevállalom.(nem tamponnal)
ti elmennétek úgy táborba h nincs beállva rendesen és ott is megjöhet???
Első; azért, mert erre akarja rángatni a Jancsit.;)
Amúgy a kérdésre válaszolva ja, volt már rá példa, de annyira még soha, hogy a gatyámon is átüssön - szerencsére.:D
Egyébként ha pl. nemrég 'állt le', simán elmennék, de ha már eltelne az utolsó után egy hónap, nem valószínű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!