Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok, nők ti volt, hogy...

Lányok, nők ti volt, hogy átáztatok? Esetleg valamilyen történet róla?

Figyelt kérdés
Én ma nagyon kellemetlenül éreztem magam, ennyire erős nem szokott lenni és 3 óránként cserélek az első napokban betétet és amikor mentem láttam, hogy átáztam. Senki nem vette észre, mert sötét farmer volt rajtam, de annyira ciki. Mással is fordult elő ilyen?
2014. ápr. 10. 22:11
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez mindenkivel előfordult legalább egyszer. Velem mondjuk utoljára úgy 20 éve (középiskolában), miután tampont kezdtem használni már nem volt ilyen.
2014. ápr. 10. 22:26
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Velem volt, nem is egyszer. :(

Múlt hónapban, suliban, de senkinek nem tűnt fel, fekete nadrág volt rajtam. De akkor is nagyon kellemetlen volt..

Legutóbb meg tegnap este, de akkor legalább itthon történt. :/

2014. ápr. 10. 22:29
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez mindenkivel megesik. Én 20 éves leszek, de többször is volt baleset. Egyszer például kötélmászásnál erőlködtem felfele.. mikoris átáztam. Mindenki rajtam röhögött.... Utána próbáltam tagadni. "az csak kosz volt".. aztán minden csoda 3 napig tart:D

De volt olyan is, hogy nem bírtam ki egy tanórát, és elég rendesen átáztam. Rohantam a wc-re. A barátnőm pulcsiját meg a derekamra kötöttem. Na itt kezdtem el tampont használni. Azóta rendszeresen tampon-betét párosítással biztosítom magam, és ahányszor van rá lehetőségem, akkor cserélem. Mivel egy 1,5 órás előadás elég bajos.

De az egyik barátnőmmel elég nagy baj történt. Lucának hívják a lányt, és azóta is emlegetjük, hogy a "Luca széke". Megjött a csajnak, aztán nem tudjuk mai napig se, hogy nem vette észre, vagy nem akarta, de egy égtelen nagy folt virított a popsiján. Szóltunk többen is neki. Rengetegen ajánlottak segítséget. Utólag sem tudjuk, hogy elfogadta-e, de az biztos, hogy amelyik székekre ráült, az egy halom vér volt. És nem takarította le. Hihetetlen undorító élmény volt egyébként. A takarítónő károgott is rendesen.

2014. ápr. 10. 22:33
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Saját történet nem igen jut eszembe, egyszer volt olyan hogy nyaraláson benyitott a húgom (kicsi volt még) amikor éppen durván volt meg, olyan volt a bugyim is meg épp "tisztába tettem" magam. Persze jött anyám is utána és a húgi nemes egyszerűséggel rákérdezett a véres bugyit meglátva hogy "mivan, kakis a bugyid?" Na az... az ciki volt.

Anyám is járt is, ekkortájt. A húgom szobájában üllt az ágyon, már az esti mesét olvasta. Hát amikor felállt, jöhetett a lepedő csere mert úgy átázott.

És a húgom is járt így (már jó pár évvel később), az állatkertben voltunk és pont akkor jött meg neki. Én vettem észre, az volt a szerencse hogy volt nála egy pulcsi amit a derekára kötött.

Ne aggódj kérdező. Nincs olyan nő, aki ezen ne esne át. :)

2014. ápr. 10. 22:35
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Hú, nekem a kórházban, amikor az első babámat szültem. Ez így alapból nem annyira furcsa, mert szülés után normális a nagyobb mennyiségű vérzés, mégis nekem borzasztó kínos volt. A kórházban ahol szültem ugyanis szabad ki-be járás van reggeltől estig, és a látogatók bejöhetnek a kórtermekbe is. 3 anyuka 3 baba meg a látogatók voltunk a szobában. Nálam épp nem volt senki, mert előtte 30 perccel kísértem ki a férjemet, és nekiálltam szoptatni az ébredő kisfiamat. Gondolván, hogy nem régen cseréltem betétet, és nem volt benne olyan sok, még belefér egy szoptatás, utána majd csere újra. Ez meg is történt (csakhogy a szoptatás fokozza az összehúzódásokat), ezt kihagytam a számításból. Éreztem én, hogy szoptatás alatt többször erősebben húzódott össze a méhem, és nagyobb mennyiségű vér távozott, de a fiamtól a cicit már nem tudtam elvenni, így maradtam, amíg jóllakott. Aztán betét és törlőkendő felkap, és start a legkisebb helyiség felé, ami szerencsére a szobánkban volt. Igen ám, de ahogy felálltam, ismét egy minden addiginál nagyobb mennyiség zuhant ki belőlem, és szó szerint meg is szédültem tőle, de el nem ájultam. Aztán be a wc-be, és ott látom ám, hogy az egész pizsamanadrág, a lábam, még a papucsom hátsó része, és nyilván a bugyim is. Nagyon kínos volt. Annyi szerencsém volt, hogy a hálóköntösöm a fürdőszobában volt felakasztva, így jobb híján azt vettem fel, és lábam közé szorított betéttel elslattyogtam vissza az ágyamhoz, bugyiért és pizsamanadrágért. Tudom, hogy ez szülés után majdnem természetes, de mégis nagyon kínos volt nekem. (1. babával). Azóta is olyan rossz rágondolni. :-( A 2.-kal már okosabb voltam. Minden szoptatás előtt és után csere. Sosem lehet tudni alapon. Bár a 2. és 3.-kal már 1 ágyasban voltam, és a párom végig bent volt velünk. Nekem valahogy ez a leggázabb emlékem vérzéssel kapcsolatban. Menstruációs elázásom biztosan volt, de nem hagyott bennem nyomokat.
2014. ápr. 10. 23:07
 6/7 anonim ***** válasza:
3-as utolsója azért elég dúrva. :S
2014. ápr. 11. 02:07
 7/7 anonim ***** válasza:
28%
Én éppen tegnap áztam át, mert nem vol nálam az esernyő és elbújni sem volt hová.
2014. ápr. 11. 04:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!