Volt olyan hogy átáztatok?
Figyelt kérdés
Mit tettetek ebben az esetben? A nadrágotokon látszott, mivel takartátok el?2015. jan. 4. 14:58
1/4 anonim válasza:
Nem volt még olyan szerencsére, pedig már elég régóta menstruálok. Mindig odafigyelek arra, hogy legyen nálam betét/tampon, és időben cserélek.
2/4 anonim válasza:
Nekem volt :(
Pulcsit kötöttem oda, de iszonyat kínos volt, szörnyű rá visszaemlékezni is.
3/4 anonim válasza:
Nekem is volt olyan gimnáziumban. De nekem még a szék is olyan lett. Fából volt, látszott rajta rendesen:/ Szégyellek még vissza is gondolni rá. Pont utolsó óra volt. Nem mondtam semmit, próbáltam úgy tenni mintha nem történt volna semmi és felraktam a padra a széket, amúgy is kötelező volt. Reménykedtem hogy nem tudják majd hogy kié volt. De azért könnyített valamit hogy utána láttam más széket is olyannak:D de ez gusztustalan, meg nem szabadna úgy hagyni, csak egy osztály előtt nem szívesen vállal az ember ilyesmit. Én utána MINDIG úgy tettem, hogy mint írták, menzesz alkalmával mindig volt nálam akár egy vékonyabb hosszú újjú felső a táskában, vagy rajtam. Tamponnal nem történik annyira ilyesmi, mert elég sok vért fel tud fogni, legalábbis ilyen székes sztorim nem lett volna. Csak nekem akkoriban nem és nem akart sikerülni felraknom. Ma már csak a tamponban bízok, mert a betéttel az a baj, hogy ha egyszer félre megy, vagy megtellik benne egy rész, akkor csak szívárog.... 25l :)
4/4 anonim válasza:
Nekem ált.sulis koromban nagyon sokszor volt ilyen, borzasztóan utáltam, mindig olyan lett a nadrágom. Sokáig szenvedtem a betéttel, de nemrég elkezdtem tampont használni, azóta nincs ilyen problémám, sokkal jobb és kényelmesebb. 18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!