Mitől lehet ez már megörülök?
Kérlek titeket segítsetek hova forduljak a panaszaimmal.
Iszonyatos viszketést és száraz érzést érzek a nemiszervemnél, ami megkeseríti a mindennapjaimat. Nem belül viszket, ezt csak kívül érzem legfőképp csak egy bizonyos helyen/ponton. Folyásom nincs, se bármilyen elváltozás. Van amikor elmúlik pár napig/hétig de mindig visszajön lassan már fél éve. Voltam 6! nőgyógyásznál többnyire magán orvosnál a panaszaimmal egyszer sem mutatott ki gombát se baktériumot a kenet. Csináltattak tesztet nemibetegségekre az is szinten negatív lett. Több vér és vizelet mintát is levettek már. A végén már azt mondtàk beképzelem de tudom jól hogy ez nem így van. Lassan már megörülök. Gondoltam arra is hogy valami irritál de folyton cserépgetem a mosóport fehérnemű, alvásnál bugyi nélkül alszok nem használok illatos wc papírt semmi olyat nem teszek ami irritációt váltana ki. Használtam vitagyc-t is de borzalmasan csípett csak ártott mint használt. Kérlek segítsetek hova menjek elrontja az egész életemet.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!