Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Már öt napja késik a menstruác...

Már öt napja késik a menstruációm. Csak ki kell írnom, mert holnapig megőrülök. Terhes vagyok vagy csak túlhajszolt?

Figyelt kérdés

Januárban született a kislányom, tehát most 9 hónapos. Nem volt tervezett baba, de igazi szerelemgyümölcs, imádjuk. Nem szedtem tabit a szoptatás miatt, de védekeztünk gumival. A múlt hónapban viszont 1x megszakítással.

A baba 2 hónapos korától volt mensim, de az én ciklusom 32-35 napos.

Holnap, Legkésőbb kedden csinálok tesztet. De a másik ok, ami miatt elmaradhat, hogy elég sok stressz ért minket. Az elmúlt másfél hónapban. 44 kg-ra lefogytam (terhesség előtt 47 voltam) a párom elvesztette a munkáját 2x is. Október közepétől dolgozik újra. Költöznünk is kellett. Pénz sem volt. Én erre is gondoltam, hogy a sok stressz is kihatott rám.

2 napja fáj a hasam és szinte görcsbe rándul és pánikrohamot kapok ha arra gondolok, lehet terhes vagyok. Nincs pénz, sem hely, és én sem vagyok kész egy másodikra még. ( akkor szeretnénk ha a kislány 3 éves, és szeretnék addig dolgozni, összeházasodni, felkészülni rendesen)

Novemberben mindenképp elkell mennem dokihoz tabit iratni. Már nem szopizik, csak napi 3x alvás előtt. De probléma h nekem a legközelebbi nőgyógyász 1 óra busszal...

Remélem nem vagyok terhes. Az egyetlen út az lehetne ha elvetetném, de mint írtam, ennek a hondolatától is rosszul leszek. Ez gyilkosság. Örökbe nem tudnám adni, de itt meg nem tudnánk felnevelni. Szinte összetör ez a dolog. Nagyon reménykedem a negatív tesztben. Ha pedig pozitív, legfeljebb 3 hetes lehetek, mert pontosan tudom mikor történt az eset. De nem ment belém és tudom h nem megbízható módszer.

A párom szerint nem vagyok terhes, a sok stressz az oka és ha megnyugszom minden rendbe jön.

Már kezdek össze-vissza írni. Ne savazzatok teljesen szét...

2015. nov. 1. 17:51
 1/8 anonim ***** válasza:

Szerintem csak a stressz az oka. Kicsi az esélye így a teherbeesésnek, kívánom, hogy ne legyetek pont ti azok akiknek így jön össze a baba.

De mint írtam szerintem a stressz lesz az oka, a súlyod alacsony, sokat idegeskedtél, ez a dolog is összejött.

Tesztelj és kiderül, hogy mi is a helyzet.

2015. nov. 1. 17:58
 2/8 anonim válasza:

nyugodj meg, a stressz miatt nekem is volt már, hogy szinte kimaradt egy hónap (2 hetet késett).

ha izgulsz, hogy vajon mi lesz, késni fog még többet.

szedj C-vitamint, az nekem segített.

2015. nov. 1. 18:00
 3/8 anonim ***** válasza:
57%

Lehet stressz - de nem túl valószínü. Lehet terhesség - mivel volt olyan alkalom, amikor nem védekeztetek (mert a megszakítás nem védekezés, csak szerencsejáték), meg lehet még több minden más is.

Holnap tesztelj, és utána meglátod.

Ha meg mégsem vagy terhes, akkor figyelj oda, hogy egyetlen alklaommal se felejtsétek el a normális, megbízható védekezést.

2015. nov. 1. 18:07
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi. Azért csinálok egy tesztet. Kicsit megnyugodtam de még nem teljesen..
2015. nov. 1. 18:09
 5/8 anonim ***** válasza:
A stressz vagy súlyvesztés miatt könnyen lehet, hogy késik, vagy kimarad. De azért mindenképp csinálj tesztet! Szorítok neked!
2015. nov. 1. 19:21
 6/8 anonim ***** válasza:
Nagyon sovány vagy, és még le is fogytál. Ettől késik a menstruációd. Egyél sok húst, májat, B12 vitamint.
2015. nov. 1. 20:49
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Voltam tesztért, hazaértem és Megjött. Én vagyok a világ legboldogabb nője jelen pillanatban. 😊 azért nem semmi, ahogy megviccelt a testem... 😏
2015. nov. 2. 14:46
 8/8 anonim ***** válasza:
A továbbiakban mindig védekezzetek rendesen, nem hiányzik ez az idegbaj...
2015. nov. 4. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!