Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Baj van? Ebben a hónapban már...

Baj van? Ebben a hónapban már másodszor jött meg a menstruációm (vagyis 2 hét múlva megint). Többi lent.

Figyelt kérdés
Eléggé sok van. Már harmadik napja folyamatosan sok van. Naponta többször is látom a betétben az alvadt vért, és egy nap többször is van úgy, h miközben állok, vagy megyek, akkor hirtelen, mintha bepisiltem volna úgy jön, és mikor megyek gyorsan a wc-re, h cserélni, akkor még a wc-ben is mintha pisilnék, úgy jön. Mostanában pedig eléggé zsíros az arcom, és a homlokom tele van pattanásokkal. Még sose volt ilyen. Más tünetem viszont sose volt, és most sincs.

2015. okt. 27. 08:53
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Mitőll lehet ez?
2015. okt. 27. 08:55
 2/12 anonim ***** válasza:
Hány óránként kell betétet cserélned? Hány éves vagy? Mióta menstruálsz?
2015. okt. 27. 08:59
 3/12 A kérdező kommentje:
Mostmár félóránként, de van hogy 15 percenként, viszont ha iszok egy korty vizet, akkor van, h rögtön menni kell (vagyis kijövök a wc-ről, eltelik 5 perc, közben iszok, és szaladhatok vissza). 18 Éves vagyok, és már több mint 2 éve jött meg először.
2015. okt. 27. 09:05
 4/12 anonim ***** válasza:
Akkor el kéne menned nőgyógyászhoz mert ez nem hangzik "normálisan".
2015. okt. 27. 09:07
 5/12 anonim ***** válasza:
Nekem kb 17 évesen volt ilyen, hogy két hétre rá megint megjött. Normális mensi volt
2015. okt. 27. 09:45
 6/12 anonim ***** válasza:

, és anya is azt mondta, hogy ez nagy ritkán normális, hiszen nem vagyunk gépek. Spontán peteérés, stb. Szerintem nem kell emiatt nőgyógyász.

19L

2015. okt. 27. 09:46
 7/12 anonim ***** válasza:
Amúgy ha ennyi van, én biztos tampont használnék. Nekem kevesebb, de így is azt használok, mert különben ragad és folyik mindenhova, borzalmas.
2015. okt. 27. 09:47
 8/12 anonim válasza:
Nem biztos hogy van valami bajod de menj el orvoshoz és legalább megnyugszol :)
2015. okt. 27. 10:18
 9/12 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek! :)
2015. okt. 27. 12:01
 10/12 anonim ***** válasza:
56%
Dehogyis kell egy ilyen miatt dokihoz menned még. Valóban nem gépek vagyunk! Várd meg a következőt, valszeg rendben lesz minden.
2015. okt. 27. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!