Kérlek titeket segítsetek hova forduljak a panaszaimmal.
Iszonyatos viszketést és száraz érzést érzek a nemiszervemnél, ami megkeseríti a mindennapjaimat. Nem belül viszket, ezt csak kívül érzem legfőképp csak egy bizonyos helyen/ponton. Folyásom nincs, se bármilyen elváltozás. Van amikor elmúlik pár napig/hétig de mindig visszajön lassan már fél éve. Voltam 6! nőgyógyásznál többnyire magán orvosnál a panaszaimmal egyszer sem mutatott ki gombát se baktériumot a kenet. Csináltattak tesztet nemibetegségekre az is szinten negatív lett. Több vér és vizelet mintát is levettek már. A végén már azt mondtàk beképzelem de tudom jól hogy ez nem így van. Lassan már megörülök. Gondoltam arra is hogy valami irritál de folyton cserépgetem a mosóport fehérnemű, alvásnál bugyi nélkül alszok nem használok illatos wc papírt semmi olyat nem teszek ami irritációt váltana ki. Használtam vitagyc-t is de borzalmasan csípett csak ártott mint használt. Kérlek segítsetek hova menjek elrontja az egész életemet.
Nem tudom mivel mosakszol de nem lehet, hogy arra vagy allergiás vagy az szárítja? Vagy egyszerűen túlmosod? Úgy értem annyira megmosod hogy sérül picit a hámréteg. Van egy nagyon jó szteroidos kenőcs flucinar a neve. Ez nagyon erős gyulladás csökkentő és a szárazsagra is jó. De vékonyítja a bőrt így hosszútávon TILOS! használni. Vényköteles. Próbálj csak reggel és este mosakodni alulról, intim mosakodó géllel. Mindezt óvatosan. Egyszer nekem is volt ilyen. A mosakodó gél és a kenőcs elmulasztotta. De én akkor már falat kapartam annyira viszketett. Azóta sem derült ki mitől volt....valószínű a kórházban a katéter anyagára lettem allergiás mert belül nekem sem volt gond. Majd még gondolkozom mi lehet....hátha eszembe jut még valami.
2018. márc. 30. 23:19
2/13 anonim válasza:
Próbálj meg valami ösztrogéntartalmú krémet, hátha. Ovestin pl.
2018. márc. 30. 23:35
3/13 anonim válasza:
Még az jutott az eszembe hogy vitamin hiány is okozhatja. esetleg próbálj meg cinket meg A vitamint szedni. Cink hiánytól nekem a karomon voltak nem múló viszkető foltok. A vitamin hiánytól is lehet ilyen bőrprobléma. Ezeket a vérvétel nem mutatja ki.
2018. márc. 30. 23:47
4/13 anonim válasza:
Bepanthen kenőcsöt próbáld ki!
2018. márc. 31. 01:04
5/13 anonim válasza:
A 2. Elég rossz tanács. Az ovestint klimaxos nőknek írják fel hormonpótlásra! Ez hogy jön ide? Szegény kérdezőnek még a ciklusát is megborítaná. Azt felejtsd el. Hormon tartalmú dolgot csak akkor használj ha hormon problémát mutattak ki nálad. Még azon lehet elgondolkozni nincs e valami amit eszel vagy iszol amire allergiás vagy? Lehet pont ott jelentkezik. Amíg nincs meg az ok allergia elleni gyógyszer is enyhítheti esetleg a tüneteidet.
2018. márc. 31. 08:02
6/13 anonim válasza:
Hol van az a pont ahol annyira viszket?
2018. márc. 31. 08:03
7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választókat.
Nem használok intim mosakodókat amióta fent áll a probléma szigorúan csak sima vízzel mosom lent.
A bepantent használok most rá de nem igazán segít.
Huhh hát hogy is mondjam a hüvelybemenetel alatt ahol a szeméremajkaim végződnek a gát felé. De így nehéz elmagyarázni. Ha jól láttam múltkor arrafelé van valami mirigy de én nem értek az ilyenekhez.
2018. márc. 31. 09:46
8/13 A kérdező kommentje:
Hát az allergia lehetséges mert pár hete ekcéma jött ki a kezemen ami eddig sosem volt . Vagy esetleg az állhat a háttérben hogy találtak egy vastagbél polipot ? Már fogalmam sincs mit gondoljak csak rengeteg feltételezés van de az eredmény ugyan az nem vagyok egészséges.
2018. márc. 31. 09:48
9/13 anonim válasza:
Én nem tudok róla, hogynott mirigy lenne. A két vitamint mindenképp próbáld ki. Azzal nem ártasz magadnak és hátha megoldja a dolgaid. Az intim moskaodót nyugodtan hasznalhatod mert a víz azért nem tisztít annyira. Aztán ha nem jött be a vitamin megna kenőcs jöhet a laktóz, glitén és egyéb dolgok nézegetése vajon mire vagy allergiás. Nátrium glutamátra is szoktak sokan. Ételízesítők levesporok tartalmazzák pl.
2018. márc. 31. 10:59
10/13 anonim válasza:
De ha a bőröddel van baj, akkor a 9. nőgyógyász helyett miért nem bőrgyógyászhoz mész el?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!