Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Az óvszerre más is érzékeny,...

Az óvszerre más is érzékeny, vagy csak én vagyok ennyire szerencsétlen?

Figyelt kérdés
Mindig óvszerrel védekezünk és utána mindig lesz valami bajom. Most pl olyan mintha hámlana a nyálkahártyám a kisajkaknál és viszket. Szex után mindig pisilek és megmosakszom. Már ki vagyok ettől :D Vagy ez már megint egy rohadt gomba? De mitől?
2018. márc. 28. 08:56
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Allergiás lehetsz a latexre. Nem vagy egyedül. Vegyetek latexmentes gumit.
2018. márc. 28. 09:32
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát akkor az lesz. Köszi :)
2018. márc. 28. 09:41
 3/7 anonim ***** válasza:
Van rosszabb is: ha a spremára vagy allergiás :( Onnantól kezdve a gyerekvállalás lehetetlen, meg csak óvszerben tudsz szeretkezni, mert csíp az ondó ,de eléggé :(
2018. márc. 28. 11:29
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem vagy egyedül! Kipróbáltunk ezer félét, mégis mindegyik csípett, viszketett. Én is allergiás voltam rá. Akkoriban még nem volt olyan, hogy latexmentes. Ezek szerint már van. :)

Keressetek olyat, ha az is csíp és viszket, akkor más a gond.

2018. márc. 28. 11:33
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) Kipróbáljuk, remélem azzal nem lesz gond mert elég idegesítő.
2018. márc. 28. 11:41
 6/7 anonim válasza:
Sziasztok, nekem is ugyanez a bajom , én találtam nagyon jó latexmentest és szerencsere nincs illata. Én a gumi szaga miatt sokszor nem is kívantam, így,ez egy nagyon jó talalmány :)
2018. márc. 31. 23:40
 7/7 A kérdező kommentje:

Na az jó!

Én is veszek majd, remélem nem lesz gond. Ha meg igen, akkor más miatt van ez. :D

2018. ápr. 4. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!