Mit gondoltok a Pharmatex fogamzásgátló gyógyszerekről? Van valakinek szerencsés vagy szerencsétlen története? Mit ajánlotok?
"Tévhit azoknál akik azt írják ,hogy teherbe lehet esni tőle..Nem...csak akkor lehet,ha nem tartják be az előírásait és felelőtlenek."
Hát a magabiztosságod az megvan... Lehet mellette teherbe esni! 13 éves rá a bizonyítékom! Mindent betartottunk, minden előírást!!
Illetve,ha tényleg nem lenne biztonságos,ez forgalomba sem kerülhetne "fogamzásgátló hüvelykúp" címen.
Naív vagy....nem is kicsit
Ha már itt tartunk: hüvelyi pesszárium. Egyszeri kiadás, biztonságos, kényelmes, semmi mellékhatása.
Csak lehet hogy fel sem tűnt a hiba.Honnan veszi olyN biztosra,hogy elég mélyre rakta fel mondjuk?Hagyjuk szerintem.Számos oka van annál,aki teherbe esik tőle.Gondolkozzanak már...Naív vagyok? Akkor miért nem perelik be a pharmatexet azok a nők akik pontosan haaználják és nem kívánt terhesség jön létre náluk? Mivel fogamzásgátló.Sokan nemtartják be,nekem ne akarja bemesélni senki,hogy a nők azért esnek teherbe e mellett mert sz*r. Mondjuk az emberek többsége elmegy az aktus után tusolni.. Hiba.megkell várni a 4órát.De gondolom érti,mert ön is megcsinálta ezeket..Sok nő használja ezt és 100ból 10-15 esik teherbe .Egyik ismerősöm a hüvelykúp használata előtt 2héttel esett teherbe...amég nem tudta mennyi idős terges,addig ő is azthitte,hogy a pharmatex hatása gyenge.
sok külső belső dolog van ami akár hatástalanítja.Nemrég csinált hüvelykúra(pl gomba ellen krémek,kúpok) , megváltozott hüvelyi ph...aminek van hogy tünete egyáltalán nincs és még sorolni lehetne. :/ Én bizom benne,rendszeresen járok vizsgálatra is,semmi bajom vele.Aki meg teherbe esik,perelje be a céget...ugyse ő fogja megnyerni,mert kiderül hogy valahol hibázott.Már rég bezárták volna,ha több nő is perel,de valahogy senki nem akarja,vagy nem meri,mert tudja hogy hibázott..Azért életekkel szórakozni nem valami álom és nyomós indokuk lenne megtenni azoknak,akik az abortuszt választják..
13éves bizonyíték...hm.. Édesanyámnak 8éves van, márpedig az hogy semmibaja nem lett eddig 8év alatt és rendszeres nemi életet él egészségesen... Amúgy nincs 100% os védelem,szóval aki teherbe esik az csak is magának köszönheti,hogy nem figyelt oda.:) mert egyszerre több módszert is lehet alkalmazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!