Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért vagyok ilyen szerencsétlen?

Miért vagyok ilyen szerencsétlen?

Figyelt kérdés

Nem vagyok kövér, nem hítam nem is fogytam, mégis nagyon striás a popsim. Más lányok halálra zabálhatják magukat, én meg ha megeszek egy kocka csokit, már jön az a k**va fájdalom, és megjelenik egy újabb lila szar. Nem merek bikinire vetkőzni, mindig bűntudatom van, ha ránézek monduk egy zacskó chipsre.

Miért érdemlem ezt? Már sírhatnékom van.

16/l

2018. febr. 5. 22:07
 1/4 anonim ***** válasza:
62%
Érdemes lenne elmenni édesanyáddal endokrinológushoz, ami a hormonrendszerrel foglalkozik.
2018. febr. 6. 09:36
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Az endokrinológus mit csinál szerinted a striákkal? Kiröhög meg leb'sz, hogy raboltad az idejét. Nem tudsz mit tenni, ha hajlamos vagy rá, nekem 10 éves korom óta van rengeteg sajnos. Nem csak hízástól, hanem növekedéstől is kialakulnak.
2018. febr. 6. 13:03
 3/4 anonim ***** válasza:
Mondjuk pl diagnosztizál Cushing syndromát? Attól még, hogy te szűk-látókörű vagy, attól még lehet a striaképződésnek belszervi oka.
2018. febr. 6. 13:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Bírom, hogy lepontozol azért, mert kb képtelen vagy több dimenzióban gondolkodni. és igen, el kell menni egy jó endokrinológushoz, mert elég durva szövődményekkel járhat, ha nem vesznek észre egy hormonális problémát -.-" Itt egy link a 2. válaszolónak, hogy legyen valami fogalma a dolgokról (ha már ennyire tájékozatlan): [link]
2018. febr. 6. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!