Miért vagyok ilyen szerencsétlen?
Figyelt kérdés
Nem vagyok kövér, nem hítam nem is fogytam, mégis nagyon striás a popsim. Más lányok halálra zabálhatják magukat, én meg ha megeszek egy kocka csokit, már jön az a k**va fájdalom, és megjelenik egy újabb lila szar. Nem merek bikinire vetkőzni, mindig bűntudatom van, ha ránézek monduk egy zacskó chipsre.
Miért érdemlem ezt? Már sírhatnékom van.
16/l
2018. febr. 5. 22:07
1/4 anonim válasza:
Érdemes lenne elmenni édesanyáddal endokrinológushoz, ami a hormonrendszerrel foglalkozik.
2/4 anonim válasza:
Az endokrinológus mit csinál szerinted a striákkal? Kiröhög meg leb'sz, hogy raboltad az idejét. Nem tudsz mit tenni, ha hajlamos vagy rá, nekem 10 éves korom óta van rengeteg sajnos. Nem csak hízástól, hanem növekedéstől is kialakulnak.
3/4 anonim válasza:
Mondjuk pl diagnosztizál Cushing syndromát? Attól még, hogy te szűk-látókörű vagy, attól még lehet a striaképződésnek belszervi oka.
4/4 anonim válasza:
Bírom, hogy lepontozol azért, mert kb képtelen vagy több dimenzióban gondolkodni. és igen, el kell menni egy jó endokrinológushoz, mert elég durva szövődményekkel járhat, ha nem vesznek észre egy hormonális problémát -.-" Itt egy link a 2. válaszolónak, hogy legyen valami fogalma a dolgokról (ha már ennyire tájékozatlan): [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!