Azokhoz szól a kérdésem, akik nagyon izzadós típusúak. Melyik vált be jobban? A golyós deo, stift vagy a deo spray? Leírnátok pontosan hogy melyik? Rexona, Fa, Garnier stb.
Nagyon izzadós vagyok, nyáron ez még nagyobb problémát jelent. Színes felsőt nem tudok felvenni, mert rögtön nagy folt lesz a hónaljamnál hiába használok deót. A bőrgyógyászom a rózsaszín Fa stiftet ajánlotta, jó is volt kb. 1 hétig. Már próbáltam többfélét, de semmi nem jó. Visszamentem bőrgyógyászatra, azt mondta a doktornő, hogy melegben ez természetes, nem tud mit csinálni.
Használok solutio antisudoricát is, az egy kicsit segít is, de utána nagyon fáj a hónaljam. (gondolom a benne lévő fémek miatt) Adjatok légyszi tanácsot, mit tehetnék?!
a stiftek jók.. de viszont elzárják a pórusokat..:/
hintőport hallottam még de foggalmamsincs milyen lehet.. sztem nemvalami praktikus de kísérletezni lehet..
Solutio-t ne használd minden nap! Nekem szétmarta a hónaljamat, pedig fel is hígítottam az üveget...
Nekem a rexona spray jött be, tudod amelyik ilyen szép dobozos :) [link]
Én ezzel + solutio-val egyáltalán nem izzadok! ;)
15/L
A hintőport én is hallottam, de nem tudom, az olyan "érdekes"... Solutio-t nem használok minden nap, és közvetlenül borotválás után sem, de mégis fáj utána a hónaljam...:S
Köszi a tippeket, mindegyikkel próbálkozni fogok...:)
ezt a suolutiot mikor kell használni??
amielőtt ráteszem a deót? vagy hogy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!