Garnier vagy Sundance önbarnító spray? Előtte radírozás, hogyan?
Az lenne a kérdésem, hogy a tapasztalataitok alapján melyiket ajánlanátok inkább? Garnier önbarnító testápolót, vagy Sundance önbarnító sprayt, amit DM-ben lehet kapni?
Sokan mondták, hogy ezek közül mind2 jó.
Sajnos nem tudok napozni, mert hamar leégek.:S
Azt mondják, hogy ha nem szeretnék sárga és foltos lenni, akkor előtte radírozni kell? Ebben nem vagyok jártas.:S
Hogy is kell radírozni, van erre kifejezetten valami testradír? és ilyet hol lehet kapni?
Önbarnítót pedig egyszerre csak keveset kell felvinni?
Bocsi a sok kérdésért, és előre is köszi!:)
szerintem járj el szoliba.
hiába radírozod le előtte magad, utána úgyis foltos leszel:S
egyszer én is használtam efféle kencét, soha többet!!!maradok a szolinál.
Érdekes, én nem radirozok mégsem vagyok soha foltos..Annyi a lényeg hogy alaposan dörzsöld el, és ha végeztél moss kezet!Amugy én sundance-et használok.:)
(Amugy meg aki a napon nem barnul le, az a szoliban sem fog, hidd el, csak pénzkidobás)
Köszi a válaszokat!:)
Sundance-et ki fogom próbálni.:)
Azt mondjátok, hogy a radírozás felesleges?
Én úgy tudom, hogy akkor lesz tökéletes a színed, ha önbarnítót is használsz, meg hetente egyszer szoliba is elmész, mert a szoli egy kicsit szürkés-barna színt ad a barnító meg sárgás-barnát. Egyik ismerősöm önbarnítós szolikrémet használ, amit szolizás előtt kell felkenni. Ráadásul a szolikrém állítólag kompenzálja a szolárium káros hatásait, mert elpusztítja a szabadgyököket, és ugyebár az a rák táptalaja.
Szóval egészséges szolizást biztosít plusz még önbarnítós is. UV szűrő nincs benne, úgyhogy a szolárium barnító hatását nem veszi el. Több gyártónak is van ilyen terméke Shiver, Scyn, Astralian Gold stb stb. Én most kezdtem el így barnulni, scyn-t használok hozzá, mert a közeli szoliban lehet venni tasakban 10ml-est, ami egyszeri adag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!