Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Most akkor nem jó a spray?

Most akkor nem jó a spray?

Figyelt kérdés
Kérdezném, hogy hogy van ez. Sprayt használok, most niveát, előtte fa-t használtam. Mindig bespayzam magam, de mikor nagyon meleg van mindig van egy folt a hónaljamon. Azt nem tudom, hogy ilyen,lila vagy ilyen színeken látszik e a folt de én érzem hogy vizes a pólóm a hónaljam alatt. Akkor most rossz a spray, nem ilyet kéne használnom? Ennek nem úgy kéne lennie hogy ne legyen vizes a pólóm? :S Nem büdi a hónaljam akkor, de mégis ilyen vizes a pólom. Kérlek segítsetek! Egy 13 L
2009. szept. 11. 16:02
 1/6 anonim ***** válasza:

lehet kapni olyan sprayt is ami foltot hagy " de olyat is ami nem. Ha vásárolsz mindig nézd meg hogy milyen. Én Rexonát használok és az tökéletes.

22/L

2009. szept. 11. 16:05
 2/6 anonim ***** válasza:
A rexona tényleg jó márka, de próbálkozz meg a stiftel is, hátha az jobb. Nálam az vált be, pedig régen még a gondolatát is utáltam.
2009. szept. 11. 16:07
 3/6 anonim ***** válasza:
az izzadság foltod látszik? sajnos nagyon sok dezodor, hiába van ráírcva h 24órás védrlrm blabla, akkoris beizzadsz és hatalmas izzadséágfolt éktelenkedik a hónod alatt. kikell kísérletezni h melik dezodor hagyja a legkisebb foltot a ruhádon.
2009. szept. 11. 16:09
 4/6 A kérdező kommentje:
Hát tudom hogy van. Először nivea az alial volt. aztán a fa purple passion. most pedig a nive ilyen fehér ami ilyen fehér foltot hagy. de nem az a pólomon. Hanem az izzadság. Igaz nincs szaga de akkor is? Mert gondolom a jó spray vagyis az izzadsággátló szereknél(spray, stift) nem kéne hogy ilyen vizes legyen a pólóm. Nem?
2009. szept. 11. 16:10
 5/6 anonim ***** válasza:

nemkéne, de sajnos ilyenek ezek a sprayk, kevés nőnek válik be mindegyik úgy h egyik spraytől sem izzad meg.

a stiftek amúgy jobbak szoktak lenni, de énmár mindent kipróbáltam, nekem csak az adidas vált be, csak attól nemlesz hatalmas izzadságfolt a honomalatt, azaz lesz, de nem nagy, nem észrevehető.

2009. szept. 11. 16:16
 6/6 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm. Hát majd próbálgatom. Majd mindig másmilyet vezsek. De most már muszály hogy kifoggyon. Mert most dobjam el? :S Még csak most használom. Nem rég kezdtem el azt A niveat.
2009. szept. 11. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!