Melyik a jobb? golyósdezodor, stift, spray
Figyelt kérdés
mármint melyik használata mellett éreztek legkevésbé izzadságot magatokon?2009. ápr. 28. 12:21
1/9 anonim válasza:
Sok mindent próbáltam.Ami igazán bejött az a Secret Platinum Power Cream,bár a Nivea golyósa is elég jó.
2/9 anonim válasza:
Nekem a golyós vált be a legjobban.
3/9 anonim válasza:
Stift! mindenképp. Nem tudom fiú vagy lány vagy-e, de nőiből sztem a Lady Speed stick a legjobb, abból viszont nem csak a stift, hanem a zselé is. Nagyon izzadós vagyok, de ezekkel nem, és büdi sem :)
4/9 anonim válasza:
Nekem a golyós vált be. Évek óta golyósat használok én is és a férjem is. Nálunk a Nivea a nyerő, de én néha Rexona-t is szoktam venni.
6/9 anonim válasza:
Ffi vagyok. Rexona stift. Nem tartalmaz alkoholt és nem marja ki a bőrt. Egész napos jó illatot biztosít, tartós testmozgás mellett is.
7/9 anonim válasza:
Én Avon golyóst használok.Szerintem jók.
8/9 anonim válasza:
nekem nem jó a golyós sem, meg a spray sem. Csak Lady Speed Sticket használok már vagy 10 éve
9/9 anonim válasza:
hát én tini vagyok és nekem a rexona termékei mind a stift mind a spray nagyon beválltak. De mostmár csak stiftet használok mert ugye nem akarom kilyukasztani az ózonrétegünket :) de nemsoká keresni fogok olyan dezodort amiben nincsen aluminium mert az rákkeltő hatású.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!