Elmesélem az én szomorú kis sztorimat!?
Terhes lettem ( első terhességem ) , sajnos legelső pillanattól kezdve véreztem minimálisan, viszont a babával minden rendben volt , 5 hetesen az ultrahangon már volt pulzálás, de sajnos vérzésem volt végig ... 7 hetesen picit erősebben véreztem , rohantam a nőgyógyászomhoz , aki csinált ultrahangot és nőtt a pici és volt ugyanúgy pulzálás is, ekkor írt fel utrogestant. Elkezdtem szedni meg Femibion vitamint. De sajnos a vérzés nem csillapodott , sőt ... 7 hetesen és 6 naposan sajnos itthon távozott belőlem minden :( (bocsi a megfogalmazásért ) Ismét nőgyógyász, aki megállapította, teljesen kiürültem. Szerintetek a következő terhességemnél lehet minden rendben majd? Tartok ettől :( Aztmondta a nődoki 2-3 ciklust megvárva lehet ismét próbálkozni . Szerintetek?
Bocsika , kicsit hosszúra sikerült.
Velemenyt írjatok, vagy inkább tapasztalatot ?
pfff .. erre inkább nem írok neked semmit :)
inkább tartsd meg a véleményed!
Szerintem nincs okod bőgni, 8-9. héten a legnagyobb a vetélés aránya, ennyi.
Te pont beleestél, tessék újra próbálkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!