Mit tudok tenni a menstruációs rosszkedv ellen?
Mielőtt megjön 3-4 napig, és a menzesz első napjaiban egyszerűen borzalmas vagyok><
Egyrészt olyan vagyok mint egy idegbeteg hárpia, ha valaki szól egy rossz szót is egyből nekiesem.Mondjuk a barátaimmal és fiúmmal tudom kontrollálni magam, viszont a családommal nagyon nem megy.A kistesóm a legrosszabb, ha unatkozik vagy rossz napja van, akkor azzal szokta levezetni hogy szemétkedik velem, mindenért belém köt,és ilyenkor nehezen fogom vissza magam attól hogy leordítsam a fejét:/
A másik a lehangoltság.Ugyanezen a pár napon amit írtam rámtör a szomorúság és lehangoltság szinte minden miatt.Ha filmet nézek, ha a kertben vagyok, ha olvasok, néha még akkor is vannak ilyen pillanatok amikor a barátaimmal vagyok, rámtör a rosszkedv és nem tűnik el napokig, max csak pár órára.Alapból melankónikusabb személyiség vagyok, nem az a csupa energia és boldogság típus, de ezeken a napokon ezerszer rosszabb a helyzet.Képes vagyok egy egyszerű filmen is elsírni magam, a múltkor egy vígjátékon is sikerültxd
Nektek mik a módszereitek ezek ellen? Ti is szenvedtek hasonló "tünetektől"?
16/l
Ezen jót nevettemxD A párodnak se lehet könnyű ilyenkorxd
Én szerintem ezt a módszert hanyagolom még pár évig, a szüleim le is szednék a fejem ha minden alkalommal amikor megjön elkezdenék borozgatni:D
Nekem nincs módszerem ellene, nálam általában 1-2 napig tart az "állapot". Ilyenkor szimplán azt szeretem ha békén hagynak és nem nyaggatnak, mert minden apróságon ki tudok akadni.
A családom/barátaim/munkatársaim plusz én is jobban járok, ha ilyenkor a minimumra fordítom a társalgási szintet és csendben végzem dolgom, akkor max magamnak pufoghatok. :D
De am én azt tudom ajánlani, találj olyan elfoglaltságot, amihez nem kell társaság, így kedved lehet nem lesz rózsásabb, de legalább mást nem terhelsz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!