Lehet tenni valamit ebben az időben a rosszkedv ellen?
Figyelt kérdés
Olyan rosszul érzem magam mikor ilyen hideg, borongós, esős idő van. Nagyon lehangolt és fáradt vagyok és az elkövetkező hetek nagyrészt ilyenek lesznek.2015. okt. 5. 16:50
1/3 anonim válasza:
Senki nem tudja, milyenek lesznek a következő hetek. Ma speciel sétáltam egyet a (tény, nem hosszú ideig tartó) napsütésben :) De sima borult időben is lehet túrázni s a mozgás jót tesz a közérzetemnek.
Bent pedig plédbe burkolózva lehet teázni, filmet nézni, összebújni a kedvessel, zenét hallgatni, kinek mi a jó. De mozogni is kell.
2/3 A kérdező kommentje:
Szeretek sétálni, de ilyen időben nagyon nehezen veszem rá magam, az is inkább csak napsütésben megy. Ilyenkor kint is olyan lehangolt vagyok.
2015. okt. 5. 16:59
3/3 anonim válasza:
Én imádom.
Engem az akaszt ki, ha 40 fok van, meg benn 30.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!